Obdivuhodný progres čiernohorského útočníka: Z Dunajskej Stredy až do Manchestru United?

To by bola bomba! Anglický gigant Manchester United prejavil záujem o čiernohorského útočníka Nikolu Krstoviča (23). Ten bol od roku ...
  • Zdroj: TASR

To by bola bomba! Anglický gigant Manchester United prejavil záujem o čiernohorského útočníka Nikolu Krstoviča (23). Ten bol od roku 2021 až do tohto leta hráčom Dunajskej Stredy a následne prestúpil do Lecce. S informáciou prišiel taliansky portál CalcioMercato.

FOTOGALÉRIA: Z Dunajskej Stredy až do Manchestru United?

Počas krátkeho pôsobenia v Serii A sa talentovanému futbalistovi podarilo získať pozornosť viacerých veľkoklubov. Po Interi Miláno sa dostal aj do hľadáčika „červených diablov“.

Podľa talianskych médií chce tím z Old Traffordu získať útočníka, ktorý by nestál veľa peňazí, a tak si bývalý útočník FK Zeta, Crvenej zvezdy Belehrad a Dunajskej Stredy môže zahrať v jednej z najlepších súťaží na svete.

Na snímke tréner ViOnu Vladimír Cifranič.
Cifranič skončil! Zlaté Moravce povedie bývalý tréner reprezentácie Zobraziť článok

Britskí novinári tvrdia, že Krstovič by mohol do ofenzívy Manchestru United priniesť hĺbku. To sa doposiaľ nepodarilo Rasmusovi Hojlundovi, preto sa manažér Erik ten Hag obhliada po iných možnostiach.

Futbalista, ktorý v 11 stretnutiach najvyššej taliasnkej súťaže strelil 4 góly, sa pre Angličanov javí ako ideálna voľba. Má skvelé fyzické parametre, je dobrý zakončovateľ a pre Manchester United by dokonca mohol byť dlhodobým riešením.

Finančný rebríček slovenskej futbalovej ligy: Kto bol v najväčšej strate? Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});