Pokora? Nehrozí! Opitý Fenin sa smeje na svojej fekálnej kauze

Bývalý český futbalový reprezentant Martin Fenin sa rozhodol prvýkrát verejne prehovoriť o svojej kauze obťažovania susedov fekáliami ...

Bývalý český futbalový reprezentant Martin Fenin sa rozhodol prvýkrát verejne prehovoriť o svojej kauze obťažovania susedov fekáliami a zvratkami v garáži či neprimeraným hlukom.

Fotogaléria

Nedávno sa v českých médiách prevalila kauza bývalého českého futbalistu Martina Fenina. Ten má susedov terorizovať zvratkami a výkalmi v garáži, kde často opitý prespáva vo svojom čiernom Mercedese. Navyše si vodí do bytu podivné osoby a obťažuje susedov neprimeraným hlukom. Neraz ho videli spať aj pred "barákom".

"Fenin je často opitý, párkrát ležal aj pred domom. Občas prespáva vo svojom čiernom mercedese v spoločných garážach, bohužiaľ sa potom u jeho auta objavujú zvratky a fekálie. Je to bezohľadné hovado, ktoré nám ničí dom!," posťažovali sa rozhorčení susedia pre český Blesk.

Martin Fenin s priateľkou Beatou.
Česká hviezda padla na dno: Zvratkami a fekáliami terorizuje susedov! Partnerka odišla Zobraziť článok

Fenin sa týždeň po prevalení tejto "fekálnej" kauzy nevyjadroval. A teraz prišiel s vyhlásením na sociálnej sieti instagram. "Tak blbý predsa nie som, aby som sa vys.al pred vlastným autom. Tá garáž je obrovská. Veľmi divné. Prečo by na mňa mali susedia volať policajtov, keď s policajtom žijem?," narážal na to, že jeho manželkou je policajtka Beata, ktorá podľa susedov ale od futbalistu odišla po jeho excesoch.

Pozrite si foto šťastných chvíľ Fenina s rodinou TU.

"Stal sa zo mňa mistr Fekálník," hovoril Fenin na videu, pričom evidentne nebol v triezvom stave, čo si všimli aj fanúšikovia. "Hovoríš, ako keby si mal dvojku pod kožou," reagoval jeden z nich. "Mal som minimálne tri promile!," poznamenal Fenin, ktorý evidentne nejaví ani náznak pokory či ľútosti za svoje správanie. Bohužiaľ pre susedov...

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});