Mrzí ma viac než ostatné: Nedeľný špicar Petra Vlhová vstrebáva len pomaly

Nedeľa ju stále máta, hoci sa vždy snaží na chybu zabudnúť. Vypadnutie v skvele rozbehnutom druhom slalome SP v Levi mrzí Petru stále, ...

Nedeľa ju stále máta, hoci sa vždy snaží na chybu zabudnúť. Vypadnutie v skvele rozbehnutom druhom slalome SP v Levi mrzí Petru stále, do duše sa jej zarylo hlbšie.

Fotogaléria

„... mrzí ma viac než ostatné,“ priznala Liptáčka, ktorá sa za polárnym kruhom zdržala kvôli výborným tréningovým podmienkam dlhšie. Presnejšie do stredy. Dnes je už doma na Slovensku, kde si chce dožičiť oddych. 

Slovenka vie, že špicar v slalome je celkom bežný. „Je to vec, ktorá sa stáva. Ja s tým v podstate aj vždy počítam. Chcela som druhý deň dokázať, že tá sobota rozhodne nebola náhoda. Bohužiaľ, nevyšlo to.

(ilustračné foto)
Tragická správa: Bývalý reprezentačný gólman († 32) zomrel na následky infarktu Zobraziť článok

Napriek tomu som šťastná a hrdá, že som ukázala azda najlepšie lyžovanie, aké tu kedy v mojom podaní bolo…“ povedala pre Sport Management Company olympijská šampiónka v najtočivejšej disciplíne, ktorá potvrdila avíza svojho trénera Maura Piniho, že je na tom lepšie ako v Pekingu. „Mám pokoj aj v osobnom živote, rovnako v tíme.

Momentálne som na lyžiach šťastná, užívam si to a verím, že je to aj vidieť,“ pokračovala Vlhová, ktorej výkony ocenila aj Mikaela Shiffrinová, ktorá vyťažila z vypadnutia Slovenky.

Hnev zverenky chápe aj tréner Pini, ktorý vyhlásil, že hnev patrí k športu a Petra by ho mala premeniť na motiváciu. „Byť trocha nahnevaný je však pre športovca dôležité.

Bývalá volejbalistka sa rada chváli svojou postavou.
Odvážne video volejbalovej hviezdy: Zo sexy plaviek jej takmer vypadli prsia! Zobraziť článok

Zároveň je dôležité nenechať to prerásť do niečoho negatívneho, ale premeniť to na ďalšiu motiváciu. Pre nás v tíme je dôležité udržať Petru na tomto leveli, no som si istý, že môže ísť ešte ďalej,“ dodal Pini.

Petra sa z Levi vrátila včera domov na Slovensko, kde ju čaká krátky oddych a presun do zámoria. O body do SP opäť zabojuje 25. a 26. novembra v americkom Killingtone, kde je na programe obrovský slalom a slalom.

Slovenský hokejista Juraj Slafkovský.
Slafkovský zbúral internet: TAKTO umlčal všetkých neprajníkov! Zobraziť článok

Grogu, nie Petra

Američanka Mikaela Shiffrinová vyhrala v Levi už sedemkrát. Na jej malej farme žije Rudoph, Sven, Mr. Gru, Ingemar, Sunny, Lorax a v nedeľu pribudol Grogu, ktorý vyhral mikrosúboj s týmito adeptami na meno: Lucky, Loopie, Iga, Muffin a Petra. „Chcela som vzdať hold jej výkonu počas víkendu,“ prezradila Američanka, ktorá opäť siahla po rozprávkovej postavičke.

MHk 32 Liptovský Mikuláš má nového majiteľa.
Hokejistom z TIPOS extraligy hrozila basa: Sexuálne násilie a šikana! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});