Dcéra Jána Lašáka Lilien ovládla súťaž Fotomodelka Európy 2023: Modeling ma láka!

Ďalšie zlato v rodine! V roku 2002 sa z titulu majstra sveta tešil gólman Ján Lašák (44), cez víkend ho napodobnila jeho dcéra Lilien (17).
  • Zdroj: archív l.l.

Ďalšie zlato v rodine! V roku 2002 sa z titulu majstra sveta tešil gólman Ján Lašák (44), cez víkend ho napodobnila jeho dcéra Lilien (17).

Sympatická blondínka sa totiž stala celkovou víťazkou 12. ročníka súťaže Fotomodelka Európy 2023. Denníku Nový Čas prezradila, že to bola jej prvá skúsenosť s modelingom, že na móle bola bez trémy a jej prioritou je v budúcnosti štúdium.

FOTOGALÉRIA: Lillien Lašáková

Môžete prezradiť, o čo ide v súťaži Fotomodelka Európy?

Ide o projekt, ktorý od roku 2012 prezentuje súhru krásy, životného štýlu a zdravia, nie je súťažou krásy. Vek, výška či ideálne miery nezohrávajú významnú rolu. Dievčatá v nej majú počas súťaže príležitosť spoznať profesionálny modelingový svet, pracovať s fotografmi či vyskúšať si módne prehliadky. Je to skvelá šanca pre každé dievča, ktoré baví móda, fotenie a cestovanie. Tak ako aj mňa.

Koľko táto súťaž trvá?

Niekoľko mesiacov. Je to doslova beh na dlhú trať. Dievčatá majú dostatok času, aby si vytvorili vlastný album fotiek a mohli potom porote ukázať svoju kreativitu i nápaditosť. Tento ročník bol veľmi silný. Všetky baby boli jedinečné a každá niečím výnimočná, čo dokazovali v súťažných albumoch. Som rada, že som mohla byť jednou z nich.

Máte iba 17 rokov, nemali ste na móle trému?

Počas súťaže som si uvedomila, že stáť pred objektívom mi nerobí problém. Pri každom fotení som sa cítila prirodzene a uvoľnene.

Fotky pôvabnej Lilien nájdete TU!

Alba Carrillo je jednou z najsexy moderátoriek, vo vzťahoch sa jej ale príliš nedarí.
Sexi moderátorka po rozvode s tenistom Lopezom: Príliš rýchlo rozťahujem nohy! Zobraziť článok

Ako dlho sa venujete modelingu?

Bola to moja premiéra, predtým som sa modelingu nevenovala. Aj preto bola táto súťaž pre mňa jedna veľká neznáma, ale s krásnym koncom.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});