Lukáš Haraslín sa po zranení vrátil do repre: Na remízu určite hrať nebudeme

Slovenskí futbalisti budú vo štvrtok v Bratislave bojovať o postup na tretí európsky šampionát v histórii. Na Tehelnom poli im na to ...
  • Zdroj: TASR/AP

Slovenskí futbalisti budú vo štvrtok v Bratislave bojovať o postup na tretí európsky šampionát v histórii. Na Tehelnom poli im na to v súboji proti Islandu stačí bod, ale oslavy si chcú užiť s fanúšikmi po víťaznom dueli.

FOTOGALÉRIA: Lukáš Haraslín

Útočník Lukáš Haraslín (27) poznamenal, že to bude ťažký zápas najmä po psychickej stránke. 

Zakončovateľ na uplynulom zraze Slovákov chýbal pre zranenie. Od začiatku novembra sa však vrátil do zostavy svojho klubu Sparty Praha. Odohral 9 minút v ligovom derby proti Bohemians, 32 minút v Európskej lige na pôde Glasgowa Rangers a počas uplynulého víkendu už nastúpil na 62 minút v základnej zostave Sparty v súboji proti Ostrave.

"Cítim sa už dobre, prospel mi oddych, ktorý som mal. Liečil som sa dlhšie, ale napokon sa to ako tak urýchlilo. Ale svalové zranenie nemožno podceňovať. Výsledky som však už mal v poriadku," povedal Haraslín.

Slovenskí futbaloví reprezentanti Milan Škriniar (vľavo) a Stanislav Lobotka počas tréningu.
Futbaloví reprezentanti sa zišli pred záverom kvalifikácie ME 2024, Škriniar: TOTO je náš cieľ Zobraziť článok

Slovenský útočník je aj napriek absencii stále najproduktívnejší hráč českej ligy. "Som rád, že sa darí nielen mne, ale aj klubu. Tak ako sme mali problémy vlani, tak teraz dominujeme, ale aj Slavia má formu. Všetko je otvorené, ale ťažšie zápasy zvládame so Slaviou najlepšie. Čaká nás ešte veľa kôl."

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});