Jágr krstným otcom knihy Elánu: Počúvam ich už od základnej školy!

Hokejová legenda Jaromír Jágr (51) sa stal krstným otcom knihy slovenskej skupiny Elán.

Hokejová legenda Jaromír Jágr (51) sa stal krstným otcom knihy slovenskej skupiny Elán.

Fotogaléria

Na otázku, v akom období svojho života sa stal fanúšikom populárnej slovenskej kapely, odpovedal následovne: "V siedmej, ôsmej triede základnej školy. Na konci školského roka už nebolo veľa školy a jeden z mojich spolužiakov priniesol magnetofón.

Počúvali sme elán stále dokola. Moja najobľúbenejšia pieseň bola Stužková. Zamilovala som si ju," vyjadril sa v rozhovore pre český denník Blesk.

"Mojimi ďalšími obľúbenými piesňami boli napríklad Zaľúbil sa chlapec alebo Ulica, no mojou najobľúbenejšou skladbou je Nie sme zlí."

Hráč, ktorého dres bude už onedlho visieť pod strechou štadióna Pittsbugrhu Penguins, podľa vlastných slov taktiež chystá vydanie svojej ďalšej knihy. 

Michael zostal po nehode na lyžiach (29. decembra 2013) v lekársky navodenej kóme - v nemocnici strávil tri mesiace, kým ho prepustili domov.
Nečakaná novinka o Schumacherovi: Fanúšikovia sa možno čoskoro dozvedia pravdu! Zobraziť článok

"Toto bude moja tretia kniha a posledná! Prvá bola o trénerstve, o tom, ako som sa dostal do NHL, druhá bola o živote v NHL a tretia bude tak trochu zamyslením sa nad tým, prečo sa to stalo.

Čo bolo dôvodom, že Jágr dokázal to, čo dokázal. Ľudia si tam nájdu to, čo potrebujú. Aspoň taký bol môj zámer; osloviť nielen tých, ktorí sledujú hokej. Chcel by som, aby to malo nejakú úroveň," hovorí ostrieľaný harcovník.

Na snímke slovenská lyžiarka Petra Vlhová oslavuje so sobíkom na pódiu triumf.
Dojemné gesto od Vlhovej: TAKTO pomenovala svojho víťazného soba Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});