Američan je v Devínskej Novej Vsi stredobodom pozornosti: Slovensko je ako Texas

Zranenie ho vyradilo zo životného zápasu s Michalovcami v osemfinále Slovnaft Cupu! Americký brankár Luke Ryan Kleinpeter (21), ktorý ...
  • Zdroj: Devínska Nová Ves

Zranenie ho vyradilo zo životného zápasu s Michalovcami v osemfinále Slovnaft Cupu! Americký brankár Luke Ryan Kleinpeter (21), ktorý momentálne oblieka dres Lokomotívy Devínska Nová Ves, sa stal v bratislavskej mestskej časti rýchlo stredobodom pozornosti.

Trnava predviedla v Dánsku obetavý výkon.
Trnava predviedla v Dánsku fantastický výkon: Získala prvý bod v Európskej konferenčnej lige! Zobraziť článok

Ako opisujete Slovensko doma v USA?

- Najväčší rozdiel pre mňa je v jedle, takže o tom som doma rozprával často. Máte tu veľa vecí, ktoré by sme my doma považovali za divné, resp. neobyčajné. Ale musím povedať, že mi u vás veľmi chutí. Kamarátom preto vravím, že Slovensko je vlastne ako Texas, len je tu viac kopcov.

Veľa zahraničných športovcov si na Slovensku hneď obľúbi krásne dievčatá... Sú baby krajšie tu alebo u vás v USA?

- Záleží na tom, čo sa vám páči. Pre mňa je to skoro rovnaké. Ale jasné, máte tu veľa krásnych žien, ale tie sú všade na svete.

Harry Kane predvádza v Bayerne Mníchov skvelé výkony a potvrdzuje úlohu kanoniera.
Kane si s rodinou užíva v Mníchove luxus: Jedna noc v hoteli za 10-tisíc eur! Zobraziť článok

Ako by ste porovnali úroveň piatej slovenskej ligy s tým, na čo ste zvyknutý doma?

- Hrá sa tu oveľa rýchlejšie. Technická vybavenosť hráčov je oveľa vyššia. Pre mňa je to privilégium, že môžem byť toho súčasťou, pretože si myslím, že sa tu naozaj zlepšujem a získavam cenné skúsenosti. Ako som povedal, tempo je rýchle a je to vidieť už aj na tréningoch. Cítim, že tu je to profesionálnejšie ako to, na čo som bol zvyknutý doma. Tam to bolo viac amatérske.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});