Weiss st. sa teší na plné tribúny a avizuje zmeny v zostave: Poznáme slabinu Lille

Tréner futbalistov bratislavského Slovana Vladimír Weiss starší (59) verí, že zaplnené tribúny Tehelného poľa poženú jeho zverencov za ...
  • Zdroj: TASR/Pavel Neubauer

Tréner futbalistov bratislavského Slovana Vladimír Weiss starší (59) verí, že zaplnené tribúny Tehelného poľa poženú jeho zverencov za bodovým ziskom vo štvrtkovom zápase Európskej konferenčnej ligy proti OSC Lille.

Pôjde o súboj druhého tímu A-skupiny s prvým, pričom obaja si pozície v minulom kole vymenili. Slovenský šampión po prehre 1:2 vo Francúzsku prepustil post lídra favoritovi skupiny, na ktorého stráca jeden bod.

"Tešíme sa na zápas. Veríme, že bude plný štadión a ľudia nás poženú dopredu. Dúfam, že emócia dodá nášmu mužstvu odvahu a budeme nebezpeční smerom dopredu. Chceme uhrať dobrý výsledok, aj keď kvalita Lille je veľká. Presvedčili sme sa o nej pred dvoma týždňami a náš súper ju dokazuje aj vo francúzskej lige," povedal na predzápasovej tlačovej konferencii tréner Slovana.

Žilinský útočník Jambor sa cíti právom poškodený.
Ružbarský nechápe zlyhanie arbitrov v Žiline: Top škandál videorozhodcov! Zobraziť článok

Jeho tím sa v prípade priaznivého výsledku udrží v boji o prvenstvo v skupine, musí si však dávať pozor aj na tretí KÍ Klaksvík, pred ktorým má dvojbodový náskok. Práve nasledujúci zápas na Faerských ostrovoch (30. novembra) bude podľa Weissa st. z hľadiska boja o postup matematicky najdôležitejší.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk