Vémolova žena šokuje: Osobné stretnutia za peniaze! Lela, to vážne? Aha, koľko pýta

Potrebuje zarobiť? Influencerka Lela Vémola Ceterová (32) prišla s originálnym biznis plánom. Svojim fanúšikom ponúka osobné stretnutia, ...
  • Zdroj: instagram.com/lela_ceterova_official/

Potrebuje zarobiť? Influencerka Lela Vémola Ceterová (32) prišla s originálnym biznis plánom. Svojim fanúšikom ponúka osobné stretnutia, na ktorých sa jej môžu čokoľvek opýtať. Má to však háčik - najprv musia zaplatiť.

Ako ďalej prezradila, neustále ju niekto prosí o fotku, napríklad keď tankuje, alebo dokonca šoféruje. Blondínka preto prišla s originálnym nápadom - usporiadala sériu špeciálnych stretnutí s názvom Lela Brunch. Fanúšikovia sa tak s ňou môžu stretnúť osobne, odfotiť sa a do očí sa jej vraj môžu opýtať na čokoľvek, čo len chcú.

Ak máte o stretnutie záujem, nevyjde vás to najlacnejšie. Lístok stojí 4 990 českých korún, čo je v prepočte približne 200 eur. Na záujemcov si Lela vyhradí 3,5 hodiny času, v cene budú drinky, jedlo, tombola i fotokútik. "Každá dostane fotku a video na pamiatku, bude to dámska jazda," vábi svoje fanúšičky Lela. Pokiaľ by ale zatúžil doraziť aj nejaký muž či chlapec, je vraj samozrejme vítaný.

Legendárneho Vémolu stopli zdravotné komplikácie.
Otvorená spoveď Vémolovej ženy: Ťažká operácia kvôli zadku Zobraziť článok

Influencerka svoj nápad ospevuje tým, že keď má niekto rád speváka, ide na koncert a keď herca, ide na predstavenie. "Nie som speváčka ani herečka, tak som sa rozhodla ísť touto cestou. Keď ma má niekto rád, môže teraz prísť za mnou," vysvetlila Lela.

>>>Koľko si pýta? Čítajte TU<<<

 

 

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk