Vémolova žena šokuje: Osobné stretnutia za peniaze! Lela, to vážne? Aha, koľko pýta

Potrebuje zarobiť? Influencerka Lela Vémola Ceterová (32) prišla s originálnym biznis plánom. Svojim fanúšikom ponúka osobné stretnutia, ...
  • Zdroj: instagram.com/lela_ceterova_official/

Potrebuje zarobiť? Influencerka Lela Vémola Ceterová (32) prišla s originálnym biznis plánom. Svojim fanúšikom ponúka osobné stretnutia, na ktorých sa jej môžu čokoľvek opýtať. Má to však háčik - najprv musia zaplatiť.

FOTOGALÉRIA: Lela Vémola

Manželka MMA bojovníka Karlosa Vémolu (38) nelení a snaží sa zarobiť na svojich fanúšikoch, ako sa len dá. Na sociálnej sieti Instagram influencerku sleduje 360-tisíc fanúšikov a určite sa nájdu takí, ktorí majú záujem aj o osobné stretnutie so svojím idolom. 

Dvojnásobnú mamičku už asi nebaví odpisovať na zvedavé otázky fanúšikov o jej osobe, a tak sa rozhodla, že svoje rady nebude rozdávať len tak zadarmo. Okrem toho, ako tvrdí, nemá na to priestor ani čas. A tak prišla s nápadom, ktorý bude výhodný pre obe strany. 

Lela a Karlos sa už o pár hodín stanú manželmi.
Vémolova Lela poriadne podkúrila internetu: Žiadny anjel, ale sexy dračica! Zobraziť článok

"Sú to veľmi milé baby. Stále sa ma pýtajú na nejaké rady – či už ide o vzhľad, oblečenie, deti, varenie, čokoľvek... Lenže ja pri dvoch malých deťoch nestíham odpisovať, som normálna ženská ako ony,“ povedala Vémolova žena portálu Blesk.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});