Lašák je nadšený z Halákovho kontraktu s Carolinou: Jaro zamaká a ešte sa o neho pobijú!

Konečne sa dočkal! Slovenský hokejový brankár Jaroslav Halák (38) ide na skúšku do klubu NHL Carolina Hurricanes. V tíme by mal zaskočiť ...
  • Zdroj: twitter/CarolinaHurricanes

Konečne sa dočkal! Slovenský hokejový brankár Jaroslav Halák (38) ide na skúšku do klubu NHL Carolina Hurricanes. V tíme by mal zaskočiť za Frederika Andersena (34), ktorý má vážne problémy s krvou.

FOTOGALÉRIA: Jaroslav Halák

Podľa majstra sveta z Göteborgu 2002 Jána Lašáka (44) získali Canes jednu z najlepších dvojok v profilige. Lašák zároveň dúfa, že Halák sa hneď od začiatku ukáže vo skvelej forme a eventuálne po ňom siahne niekto úplne iný.

Halák prišiel do Caroliny ako voľný hráč, v uplynulej sezóne pôsobil v New Yorku Rangers, za ktorý odchytal 25 zápasov s priemerom 2,72 inkasovaného gólu na zápas, a s 90,3 % úspešnosťou zákrokov. Hurikáni informovali, že ich jednotka Andersen má problémy so zrážanlivosťou krvi, no eventuálne dúfajú v jeho úplné uzdravenie.

(ilustračné foto).
Tragédia, ktorá rozplakala celý svet: Poltucet našich hokejistov už nikdy nenašli Zobraziť článok

"Halák je jedna z najlepších dvojok v lige, takže Carolina s ním môže byť veľmi, veľmi spokojná. Viem, že by rád dosiahol métu 300 víťazstiev v NHL. Chýba mu ich na to už len päť. Možno, že ak sa mu to podarí, tak si povie, že stačilo. Všetko sa bude odvíjať od situácie. Problémy s krvou sú vážna vec, preto nemôžeme predpovedať, ako to s jednotkou Andersenom bude ďalej,“ zhodnotil Lášák pre Nový Čas.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});