Šokujúci návrat Sagana? Zvažuje tri možnosti, rozhodne TOTO!

Nečakaný návrat Petra Sagana (33) do sveta cestnej cyklistiky? Zvažuje tri možnosti, rozhodujúce bude toto!

Nečakaný návrat Petra Sagana (33) do sveta cestnej cyklistiky? Zvažuje tri možnosti, rozhodujúce bude toto!

Fotogaléria

Slovenský fenomén Peter Sagan (33) avizoval rozlúčku s profesionálnou cestnou cyklistikou. Táto sezóna mala byť jeho poslednou. Ale všetko môže byť inak! V hre je jeho spolupráca s tímom Pierre Baguette. V projekte Borisa Horvátha zastáva funkciu športového riaditeľa Petrov brat Juraj Sagan. Horváth netají veľké ambície a jednou z nich je angažovanie trojnásobného majstra sveta, čo potvrdil pre TVNOVINY.sk.

Peter rozdáva neustále úsmevy napriek tomu, že už dávno nie je na vrchole.
Tourminátor predviedol medzi hviezdami v Japonsku šou: Sagan na stupni víťazov! Zobraziť článok

"Momentálne sme vo finálnom štádiu jednaní a hlavná otázka je, či si ho môžeme dovoliť. Pre Petra sme však iba jednou z troch hlavných možností, jednania so Specialized sú zložité. Máme síce silného sponzora, ktorý by ho chcel vidieť jazdiť v našom drese, no Peter je obrovský marketingový kaliber a uvidíme, či to bude v našich možnostiach," prezradil šéf projektu Pierre Baguette.

Peter Sagan síce ukončil kariéru v rámci World Tour, ale v cestnej cyklistike môže pokračovať na nižšej úrovni, čo naznačil aj v nedávnych rozhovoroch. Najmä ako prípravu na horskú cyklistiku, ktorej sa chce venovať. Horváth prezradil, že ak sa podarí rokovania s Petrom Saganom dotiahnuť do úspešného konca, určite ho uvidíme pretekať na Okolo Slovenska.

"Kalendár by závisel od Petrovho programu na horských bicykloch. Naši sponzori aj Petrov manažér Uboldi sa však zhodujú na pretekoch Okolo Slovenska, ktoré by sme mali v prípade dohody potvrdené, a taktiež na pretekoch Okolo Slovinska, kde má veľký záujem o Petrov štart Pierre Baguette, ktorý v tejto krajine pôsobí."
 

{{ poll.title }}

{{ question.text }}
  • {{ displayedQuestions > 1 ? 'Stránka' : 'Otázka' }} {{ currentPage }}/{{ totalPages }}
{{ question.text }}
{{ answer.text }}
{{ displayPercent ? Number(answer.percent).toFixed(2) + '%' : answer.votes }}
Hlasovalo: {{ poll.votes }}
Vyhodnotenie
Úspešnosť
{{ succeeded.percent }}%
Počet správnych odpovedí
{{ succeeded.count }}/{{ questions.length }}
Ďakujeme za vyplnenie dotazníka.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});