Krásne gesto tenisovej hviezdy: Prerušil rozhovor a potom to prišlo

Gesto, aké sa často nevidí! Srbský tenista Novak Djokovič (36) si po finále Masters v Paríži získal fanúšikov a vypredaná hala mu tlieskala.
  • Zdroj: TASR/AP

Gesto, aké sa často nevidí! Srbský tenista Novak Djokovič (36) si po finále Masters v Paríži získal fanúšikov a vypredaná hala mu tlieskala.

FOTOGALÉRIA: Novak Djokovič

Djokovič po finálovom zápase s Grigorom Dimitrovom (vyhral ho 6:4, 6:3) poskytol priamo na kurte rozhovor. Kým sa svetová jednotka prihovárala divákov v hale i pri televízii, Dmitrov, ktorý sa pokúšal o jeden z najväčších úspechov kariéry, sedel na lavičke, plakal a schovával svoje slzy do uteráka. Keď to Djokovič zbadal, prerušil rozhovor a prišiel utešiť plačúceho súpera.

Novak Djokovič si upevnil postavenie lídra vo svetovom rebríčku ATP.
Djokovič zvýšil náskok na čela rebríčka ATP, Molčan aj Klein si polepšili Zobraziť článok

„Gesto velikána,“ znela reakcia na Novaka. „Láskavosť tenisovej legendy,“ pridal sa komentátor. 24-násobný grandslamový víťaz si okamžite vyslúžil obrovský aplauz.

Krásna Bridgette Wilsonová zvádza ťažký boj s rakovinou.
Veľké priznanie tenisovej legendy: Rodina Samprasa prežíva ťažké obdobie Zobraziť článok

„Dúfam, že bude aj naďalej hrať tenis na tak vysokej úrovni. Tento víkend predviedol svoj najlepší tenis, prajem mu iba to najlepšie. Dúfam, že ešte vyhrá veľké turnaje,“ poslal Djokovič pochvalné slová na bulharského tenistu.

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});