Mal mať sex s desiatkami žien, teraz čelí obvineniam: Messiho dvojník reaguje

Mnohí si ho zamieňajú s argentínskym futbalistom Lionelom Messim (36). Iránec sa mal vďaka svojej podobe s majstrom sveta vyspať s 23 ...
  • Zdroj: SITA/AP

Mnohí si ho zamieňajú s argentínskym futbalistom Lionelom Messim (36). Iránec sa mal vďaka svojej podobe s majstrom sveta vyspať s 23 ženami.

FOTOGALÉRIA: Reza Parastesh

Reza Parastesh sa preslávil ako iránsky Lionel Messi. Podoba so slávnym futbalistom je neuveriteľná, čo mal využiť aj pri známostiach s nežnejším pohlavím. Údajne do postele dostal viac ako dvadsiatku žien, ktoré si mysleli, že strávili noc s fenomenálnym futbalistom.

Ženy sa rozhodli ozvať a teraz čelí obvineniu z neužitia Messiho identity. Iránec dostal dámy do postele s tým, že on je bývalá hviezda FC Barcelona či PSG a majster sveta s Argentínou. Informuje britský denník Daily Mail.

Reza obvinenia rázne odmieta. „Ahojte, priatelia. Na sociálnych sieťach koluje o mne veľa správ. Mal som spať s 23 ženami, pretože si mysleli, že som Lionel Messi. Nehrajte sa s povesťou a dôveryhodnosťou ľudí. Keby boli tie správy pravdivé, bol by som vo väzení. Neverte tomu, nie je to pravda. Urobím všetko pre to, aby som očistil moje meno,“ uviedol Paratesh, ktorý je mimoriadne populárny na sociálnych sieťach. Viac nájdete TU!

hlavný tréner ŠK Slovan Bratislava Vladimír Weiss starší.
Slovan sa dobre naladil na Lille, Weiss st.: Marcelli? Výborná životospráva i štúdium, je to zjav Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk