Juraj Slafkovský prelomil dlhé strelecké mlčanie: Vychutnajte si jeho gól ešte raz!

Konečne mu to tam padlo! Talentovaný slovenský útočník Juraj Slafkovský (19) strelil v zámorskej profilige premiérový presný zásah v ...
  • Zdroj: TASR/AP

Konečne mu to tam padlo! Talentovaný slovenský útočník Juraj Slafkovský (19) strelil v zámorskej profilige premiérový presný zásah v aktuálnom ročníku. Ukončil tak dlhé gólové suchoty, ktoré trvali presne 31 zápasov a 11 mesiacov.

FOTOGALÉRIA: Juraj Slafkovský prelomil dlhé strelecké mlčanie

Košický rodák sa presadil v zápase svojho Montrealu na ľade St. Louis, keď počas presilovej hry vyrovnával v 5. minúte na 1:1. Jeho gól napokon na bodový zisk nestačil. Canadiens podľahli Blues 3:6.

Slafkovský tak mal dôvod na radosť len z individuálneho hľadiska. Po obrovskej kritike, ktorá sa na neho v posledných dňoch valila zo všetkých strán, odpovedal tým najlepším možným spôsobom.

Tréner Martin St. Louis Juraja tentokrát zaradil do prvej formácie ku Caufieldovi so Suzukim, čo sa ukázalo ako dobrý krok. Bol strelecký aktívny a navyše prelomil strelecké mlčanie. Po spolupráci s Alexom Newhookom v početnej výhode predviedol svoje šikovné ruky a brankárovi Joelovi Hoferovi nedal žiadnu šancu. Zo srdca mu spadol obrovský kameň.

VYCHUTNAJTE SI GÓL JURAJA SLAFKOVSKÉHO EŠTE RAZ!

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});