Slovan sa dobre naladil na Lille, Weiss st.: Marcelli? Výborná životospráva i štúdium, je to zjav

Futbalisti Slovana Bratislava zaknihovali už ôsme víťazstvo v rade v Niké lige. V 13. kole vyhrali v Banskej Bystrici 4:1 a upevnili ...
  • Zdroj: TASR/Ján Krošlák

Futbalisti Slovana Bratislava zaknihovali už ôsme víťazstvo v rade v Niké lige. V 13. kole vyhrali v Banskej Bystrici 4:1 a upevnili si vedúcu pozíciu v tabuľke.

O troch bodoch rozhodol úradujúci majster na začiatku druhého polčasu dvoma gólmi, keď odskočil domácim z 1:1 na 3:1.

Mužom zápasu bol Dávid Strelec, ktorý na prvé dva góly prihral a tretí sám strelil. Po stretnutí tak neskrýval spokojnosť: "Myslím si, že to bol celkom dobrý zápas, hlavne prvý polčas, v ktorom nám dali domáci gól a trošku nás zaskočili. My sme dlho nevedeli nič vymyslieť, ale napokon sme našťastie vyrovnali a druhý polčas bol už jasne v našej réžii. Dva zápasy predtým sme mali celkom dobré prvé polčasy, teraz to bol veľmi dobrý druhý polčas. Vždy keď máte jeden polčas výborný, tak sa vám hrá o to lepšie."

Strelca potešil nielen individuálny výkon, ale aj tímový, keď si Slovan pripísal ôsmu výhru v sérii. "Ja sa cítim fajn, dobre trénujem, snažím sa dávať mužstvu sto percent. Darí sa nám, dostali sme sa v lige na víťaznú vlnu, teraz sa už musíme dobre pripraviť na Európu," dodal.

Zľava Timotej Záhumenský (Banská Bystrica) a Tigran Barseghjan (Bratislava).
Slovan uštedril súperovi debakel, predviedol sa Marcelli: Trnavu spasil Azango Zobraziť článok

Strelecky sa darilo aj Ninovi Marcellimu, ktorý strelil v druhom polčase dva góly. "Som rád za neho, aj diváci ho ocenili potleskom," vyjadril sa na adresu 18-ročného odchovanca Slovana tréner Vladimír Weiss st.. "Ukazuje svoj potenciál, bojuje o miesto v základnej zostave. Pri skúsenejších hráčoch sa mu hrá ľahšie, je prísľubom do budúcna. Vie dať gól, prihrať, výborne študuje na škole, má výbornú životosprávu a dobrých futbalových učiteľov okolo seba. Takže ide dobrým smerom, je veľkým prísľubom."

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});