Šokujúce vyhlásenia pribúdajú: Podrezaný krk Johnsona (†29) mohol byť úmyslom!

Dvadsaťdeväťročný útočník Nottingham Panthers Adam Johnson nedávno utrpel pri zrážke s Mattom Petgraveom (31) smrteľné poranenie krku.

Dvadsaťdeväťročný útočník Nottingham Panthers Adam Johnson nedávno utrpel pri zrážke s Mattom Petgraveom (31) smrteľné poranenie krku.

Fotogaléria

Matt Petgrave, ktorý v sezóne 2021/22 pôsobil v Spišskej Novej Vsi, svojho spoluhráča nešťastne zasiahol korčuľou do oblasti krku, pričom mu spôsobil tržnú ranu, na následky ktorej zomrel.

Moderátor americkej televízie Fox News nedávno šokoval svojim vyhlásením, keď vo vysielaní povedal, že Petgrave bol "špinavý" hráč a "zrážka vyzerala ako vražda."

Bývalý hráč NHL Sean Avery, ktorý bol vo vysielaní hosťom, odpovedal: "To je dosť nebezpečné slovo na to, aby sme sa ním oháňali. Sledoval som to, je to hrozné, ťažko sa na to pozerá."

Zdá sa, že medzi dvoma legendami stále panuje určitá nenávisť.
Ronaldo si rypol do Messiho, potom si to zlízol: Zlá krv medzi legendami? Zobraziť článok

43-ročný bývalý hokejista dodal "Urobil ten chlapec pohyb, ktorý bol veľmi neortodoxný? Myslím si, že sa snažil o nejaký kontakt? Určite." Myslím si, že sa zobudil a povedal si, že dnes niekoho zavraždím? Nie."

Avery následne navrhol, aby regulačné orgány preskúmali používanie titánových tenkých nožov na spodnej časti korčúľ hráčov.

Bývalá zápasníčka sa po skončení kariéry vydala cestou sociálnych sietí.
Poriadne horúce zábery zo sauny: Bývalá hviezda UFC sa opäť odviazala Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});