Svetovej trojke praskli nervy: Buďte už ticho, kričal po divákoch

Tenisová trojka svetového rebríčka Daniil Medvedev (27) vypadol z turnaja Masters 1000 v Paríži už v druhom kole, kde podľahol Bulharovi ...

Tenisová trojka svetového rebríčka Daniil Medvedev (27) vypadol z turnaja Masters 1000 v Paríži už v druhom kole, kde podľahol Bulharovi Grigorovi Dimitrovovi (32).

Fotogaléria

Stretnutie, v ktorom ruský tenista podľahol svojmu súperovi 2:1 na sety, sa nezaobišiel bez množstva kontroverzných momentov. 

Po tom, čo v druhom sete prišiel Medvedev o vedenie 5:2 a muselo prísť až na tajbrejk, začali diváci skandovať: "Grigor, Grigor," čím sa snažili podporiť bulharského tenistu.

Upozornenia zo strany rozhodcu divákov neumlčali, na čo Medvedev zareagoval hlasným výkrikom: "Buďte už ticho!" To v publiku zobudilo ešte väčšie emócie a ruského tenistu fanúšikovia vybučali. Ten následne odišiel na lavičku a rozhodcovi oznámil, že nebude pokračovať v zápase.

Po krátkom rozhovore však v stretnutí napokon pokračoval a druhý set tesne zvládol, no v treťom mu Dimitrov vystavil turnajovú stopku.

Bývalá zápasníčka sa po skončení kariéry vydala cestou sociálnych sietí.
Poriadne horúce zábery zo sauny: Bývalá hviezda UFC sa opäť odviazala Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});