Veľká tragédia: Mladý talent († 21) svoj najťažší boj prehral!

Veľká tragédia zasiahla futbalový svet! Pri autonehode v Rusku zomrel jeden futbalista, teraz svoj boj o život v nemocnici prehral ďalší.
  • Zdroj: iStock

Veľká tragédia zasiahla futbalový svet! Pri autonehode v Rusku zomrel jeden futbalista, teraz svoj boj o život v nemocnici prehral ďalší.

Veľká tragédia zasiahla ruský futbal! Na následky vážnej nehody zomrel v nemocnici mladý talent Kirill Kochetov († 21). Informoval o tom klub FC Amkar Perm na sociálnej sieti instagram. "Dnes ráno, bez toho, aby nadobudol vedomie, zomrel Kirill Kochetov. Kirill bojoval, no žiaľ, jeho zranenia sa ukázali ako nezlučiteľné so životom. FC Amkar Perm a Uralets spoločne poskytnú všetku potrebnú pomoc rodine Kochetovcov. Smútime a vyjadrujeme úprimnú sústrasť Kirillovej rodine a priateľom," uvádza sa v oficiálnom oznámení.

Príčina smrti Tabby Brown ostáva záhadou.
Náhla smrť modelky Tabby Brown († 38): Mala slabosť na futbalistov Zobraziť článok

Kirill Kochetov bol považovaný za vychádzajúcu hviezdu a veľký talent ruského futbalu. V lete odišiel z Permu na hosťovanie do Nižného Tagilu, ktorý pôsobí v tretej najvyššej ruskej súťaži. V noci z 11. na 12. októbra bol účastníkom vážnej dopravnej nehody na diaľnici Perm - Jekaterinburg, v aute sa viezol s ďalšími troma futbalistami. Jevgenij Sitnikov zomrel priamo pri nehode, Kochetov bol prevezený vo vážnom stave do nemocnice, kde v kóme bojoval o svoj život. Žiaľ, neúspešne. Denis Fedorochin a Kirill Mylnikov neutrpeli žiadne vážnejšie zranenia a druhýkrát sa narodili.

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});