V F1 sa rysuje obrovská prestupová bomba: K Verstappenovi má namierené legendárny jazdec!

Svet motošportu nikdy nespí. To obzvlášť platí pre Formulu 1, kde sme už viackrát boli svedkami šokujúcich prestupov a teraz sa rysuje ...
  • Zdroj: TASR/AP

Svet motošportu nikdy nespí. To obzvlášť platí pre Formulu 1, kde sme už viackrát boli svedkami šokujúcich prestupov a teraz sa rysuje ďalší. Podľa viacerých zdrojov by sa totiž hviezdny Fernando Alonso (42) mal od budúcej sezóny stať členom aktuálne najlepšieho tímu Red Bull Racing.

FOTOGALÉRIA: Fernando Alonso

Najstarší jazdec seriálu sa blysol skvelý štartom v úvode aktuálneho ročníka, no postupom času začala výkonnosť jeho Aston Martinu rapídne klesať. Podľa niekoľkých zahraničných portálov je dvojnásobný šampión nespokojný so stavom svojho monopostu, a preto prišla agentúra GP News so správou, že je odhodlaný zmeniť stajňu.

Ako najpravdepobnejší scenár sa skloňuje výmena španielskeho pilota so Sergiom Pérezom. Ak by k tomuto reálne došlo, stal by sa novým tímovým kolegom Maxa Verstappena, čo by bola obrovská prestupová bomba. Mexický pretekár by v tom prípade pokračoval v tíme Aston Martin.

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});