Pokorný nepovažuje Rocka za vychádzajúcu hviezdu: Nemá vodičák, býva u matky a hrá sa na gangstera!

Na scéne OKTAGON MMA dlho neprebehol podobne vyostrený konflikt. Jaroslav Pokorný a Shem Rock si už dlhé týždne nič nedarujú. Skrz sociálne ...
  • Zdroj: Oktagon MMA

Na scéne OKTAGON MMA dlho neprebehol podobne vyostrený konflikt. Jaroslav Pokorný a Shem Rock si už dlhé týždne nič nedarujú. Skrz sociálne siete si posielajú poriadne ostré odkazy a ani jeden z nich sa nevie dočkať nadchádzajúceho víkendu, kedy si osobný konflikt po dlhom čakaní vyriešia v klietke.

Ponuku na tento duel mali obaja rivali na stole už cez leto, kedy si mali zmerať sily na pražskej Štvanici. „Mal som zaplatenú dovolenku a bol som po zranení, takže som to neprijal. Okamžite potom ma začal urážať, takže som si povedal, že o ten zápas stojím,“ vysvetľuje Jaroslav Pokorný v novej epizóde série Na Dohled z dielne OKTAGON MMA.

Shem Rock je súčasťou elitnej európskej organizácie pomerne krátko, avšak výrokmi si už stihol vytvoriť nepriateľov azda naprieč všetkými divíziami. „Rozhodne nemá históriu bohatú natoľko, aby mal takéto prehlásenia. Ale neberiem mu to. Je skôr hlúpy ako nejaký gangster. Po športovej stránke je to určite kvalitný bojovník. Čo sa týka ľudskej, je to mladý pako. Nemá vodičský preukaz, býva u matky a hrá sa na gangstera,“ vraví na margo svojho nadchádzajúceho súpera 37-ročný český veterán.

„Nie je vychádzajúca hviezda. Má vytvorených štyridsať falošných profilov a sám odpovedá na svoje komentáre, aby vyzeral dobre. Je nalepený na svojom Instagrame, všetkým odpisuje, čiže ho ľudia majú radi,“ pokračuje v tunajších končinách uznávaný zápasník s prezývkou „Jubox“, ktorý prvý profesionálny zápas absolvoval ešte v roku 2011.

Kontroverzný ostrovan cíti voči mužom zákona odpor. V minulosti strávil desať rokov na úteku v Ázii, keďže bol stíhaný za čin, ktorý nespáchal. „Chápem, že nie všetci majú radi policajtov, ale ja som nebol tým, kto mu v živote urobil problémy. Bol odsúdený, hoci nevinne. Medzi nami je určite rozdiel. Po tom, čo sa stalo, by mal byť pokorný,“ zakončuje Jaroslav Pokorný.

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});