Bizár v slovenskom basketbale: Výhra o 185 bodov!

Skutočne bizarný zápas v najvyššej basketbalovej súťaži žien. Vicemajsterky z Banskej Bystrice zdolali nováčika z Trenčína o neuveriteľných ...
  • Zdroj: TASR - Lukáš Grinaj

Skutočne bizarný zápas v najvyššej basketbalovej súťaži žien. Vicemajsterky z Banskej Bystrice zdolali nováčika z Trenčína o neuveriteľných 185 bodov. Pozrite sa na to, ako to na palubovke vyzeralo!

Bizarný zápas sa odohral v najvyššej slovenskej basketbalovej súťaži žien. Vicemajsterky zo Slávie Banská Bystrica porazili nováčika BK AS Trenčín neuveriteľným spôsobom 201:16. V druhom polčase trenčianske hráčky dokázali dať len štyri body. Snežana Bogičevičová v drese Slávie zažiarila 64 bodmi a bola najlepšou strelkyňou v zápase.

Juraj Koval je v hokeji aktívny od roku 2005.
Športová revolúcia Juraja Kovala: Po hokejových úspechoch chce s Banskou Bystricou zlato v basketbale Zobraziť článok

Hráčky Trenčína doslova prepadli zo streľby. Z tridsiatich streleckých pokusov za dva body premenili na kôš iba štyri. Z piatich trojbodových pokusov neuspeli ani raz. V trestných hodoch mali len 61 % úspešnosť, z trinástich premenili osem. V štatistike získaných lôpt vyhrali basketbalistky Banskej Bystrice 67:2. Tento duel sa zapíše do dejín slovenského basketbalu!

„Sú to len čísla, ktoré sú pekné. Je to môj kariérny rekord v počte bodov. Najdôležitejšie je, že sme vyhrali a hrali sme dobre v obrane. Bol to pre nás svojim spôsobom tréningový zápas. Po eurocupovom zápase sme potrebovali niečo, čím by sme sa opäť naštartovali a dokázali si, že vieme hrať dobre. Mali sme dobrý strelecký večer, získavali sme množstvo lôpt, z ktorých sme dávali ľahké body," reagovala hviezda zápasu Snežana Bogičevičová pre facebookové stránky Slávie Banská Bystrica.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});