Policajt verzus bývalý člen geta! Vyhrotený spor naberá na obrátkach: Je hanbou Anglicka!

Keď ho v minulosti obvinili z ozbrojeného vlámania, desať rokov strávil na úteku naprieč svetom. Až po dekáde bol Shem Rock (9-1-1) zbavený ...
  • Zdroj: Oktagon MMA

Keď ho v minulosti obvinili z ozbrojeného vlámania, desať rokov strávil na úteku naprieč svetom. Až po dekáde bol Shem Rock (9-1-1) zbavený viny za čin, ktorý ani nespáchal. Voči strážcom zákona si odvtedy vytvoril nenávisť a jednému z nich sa chce pomstiť na domácej pôde v Manchestri.

Medzi v mnohých smeroch kontroverzným prospektom z ostrovov a Jaroslavom Pokorným (16-10) začala poriadne dusná atmosféra vládnuť už pred niekoľkými mesiacmi. Prostredníctvom sociálnych sietí si obaja posielali poriadne pikantné odkazy. Atmosféra bola každým pribúdajúcim dňom dusnejšia, čo platí aj doteraz.

„Začalo to byť osobné, navážal sa mi do matky a rodiny. Keď ho stretnem na ulici, dostane bitku,“ netají rozhorčenie milovaný i nenávidený Shem Rock. Desať rokov bol odlúčený od rodiny na úteku v Ázii. Skrýval sa za zločin, ktorý nespáchal. Po návrate do Anglicka ho zatkli a po šiestich mesiacoch definitívne zbavili viny.

Vychádzajúca írska hviezda priznáva, že žiadnym svätcom nikdy nebola. Na pôde OKTAGON MMA stále neporazený bojovník sa počas dospievania stal drogovým dílerom. Život za hranou zločinu vymenil za cestu profesionálneho bojovníka. Strážcov zákona ale stále z duše nenávidí a baží po pomste.

„Začal sa do mňa navážať, nadávať mi, pretože som policajt, že mi odreže hlavu. Pomohol som veľa ľuďom, on ovplyvnil mnoho životov negatívnym spôsobom, keď niekomu predal drogy,“ hovorí legendárny veterán československej scény Jaroslav Pokorný. Skúsený zápasník duel proti tomuto súperovi na Štvanici odmietol, teraz je však pripravený definitívne si vybaviť účty priamo medzi pletivami.

Nejde o obyčajnú nevraživosť. Vzniknutý konflikt už presiahol pomyselné hranice, čo dodáva zápasu ešte väčšie grády. „Chýba mu pokora. Mal by skôr trénovať, nie mi písať správy o pol tretej ráno, že som šumivá tráva. Je proste frajer z geta, ktorý predával fet a bude tu vyzývať polovicu scény. Je to hanba Anglicka,“ vraví bez servítky na margo svojho nadchádzajúceho konkurenta na domácej pôde uznávaný „Jubox“.

Shem Rock je síce súčasťou OKTAGONu pomerne krátko, no vďaka sebavedomému vystupovaniu a kontroverzným výrokom sa stal jedným z najskloňovanejších mien organizácie. Priaznivci ho buď milujú alebo nenávidia.  „S ničím sa nemazná. Ľudia si myslia, že je namyslený, ale je rovnaký ako každý iný chlap z Liverpoolu. Sparujem s ním, takže viem, že tomu kecálkovi dá po hube. Je proste dvakrát lepší než on,“ zastáva sa svojho tímového kolegu Paddy Pimblett (20-3), niekdajší šampión Cage Warriors a na pôde UFC stále neporazená ikona.

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk