Vráti sa nechcená klubová legenda? Manchester United musí vyriešiť nečakaný brankársky problém

Zaujímavý obrat. Podľa britského denníka The Sun má anglický veľkoklub Manchester United záujem opäť angažovať brankára Davida de Geu ...
  • Zdroj: Northfoto

Zaujímavý obrat. Podľa britského denníka The Sun má anglický veľkoklub Manchester United záujem opäť angažovať brankára Davida de Geu (32). Futbalový gigant s ním síce po uplynulej sezóne nepredĺžil zmluvu, no to by sa mohlo zmeniť kvôli Andrému Onanovi.

FOTOGALÉRIA: David de Gea

Na základe informácii The Sun chce Manchester United ponúknuť krátkodobý kontrakt niekdajšiemu španielskemu reprezentantovi. Reálne totiž hrozí, že aktuálna brankárska jednotka sa od 13. januára do 11. februára zúčastní Afrického pohára národov, kde si oblečie dres Kamerunu. Onana by tak mohol „červeným diablom" chýbať až osem zápasov.

​Z toho dôvodu sa najúspešnejší anglický futbalový klub rozhliada po dočasnej náhrade. V opačnom prípade by sa musel spoľahnúť na letnú posilu Altaya Bayındıra, ktorý ešte v ostrom zápase nenastúpil, a 37-ročného veterána Toma Heatona.

Ako najlogickejšie riešenie preto vyzerá angažovanie skúseného Davida de Geu. Ten skončil v Manchestri United práve kvôli Onanovi, no doteraz si prekvapujúco nenašiel žiadne nové pôsobisko. Množstvo fanúšikov vtedy vedeniu klubu vyčítalo, ako sa zachovalo k brankárovi, ktorý bol 12 rokov neodmysliteľnou súčasťou mužstva. Dostane šancu na adekvátnu rozlúčku?

Francúzsky futbalista Mamadou Sakho.
Nečakaná kríza v tradičnom francúzskom klube: Bývalá opora Liverpoolu zaútočila na trénera! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});