Nečakaná kríza v tradičnom francúzskom klube: Bývalá opora Liverpoolu zaútočila na trénera!

Francúzsky futbalový klub Montpellier HSC sa nachádza v kríze. V aktuálnej sezóne Ligue 1 zatiaľ absolvoval osem duelov a nazbieral v ...
  • Zdroj: Facebook - Montpellier Hérault Sport Club

Francúzsky futbalový klub Montpellier HSC sa nachádza v kríze. V aktuálnej sezóne Ligue 1 zatiaľ absolvoval osem duelov a nazbieral v nich osem bodov, v tabuľke mu patrí až 15. priečka tesne nad pásmom zostupu.

Nemožno nespomenúť bitku medzi trénerom a jedným z hráčov na tréningu. A fanúšikom organizácie sa teda nemožno čudovať, že sú razom poriadne nespokojní.

FOTOGALÉRIA: Mamadou Sakho

Priaznivci verili, že po letnom odchode útočníka Elyeho Wahiho do Lens nebude situácia až taká zlá, opak je však pravdou. Situácia sa zhoršila pred dvoma týždňami, keď Montpellier v domácom prostredí viedol nad Clermontom 4:2 a smeroval za ziskom troch bodov, no v nadstavenom čase musel rozhodca zápas prerušiť a napokon predčasne ukončiť. Jeden z fanúšikov totiž hodil na hraciu plochu svetlicu k brankárovi súpera, ktorý padol na trávnik, nechal sa ošetriť a ihrisko opustil na nosidlách.

„Keď vediete 4:2 a do konca zostáva päť minút, tak svojich hráčov povzbudzujete! Nehádžete svetlice na ihrisko. Je to veľká hlúposť," hneval sa prezident klubu Laurent Nicollin. Následkom uvedeného je, že Montpellier prišiel o jeden bod v tabuľke a súboj, v ktorom bol blízko víťazstva, sa bude opakovať pred prázdnymi tribúnami. Vedenie súťaže odráta klubu ďalší bod, ak ten poruší podmienku. Okrem uvedeného disciplinárka na dve stretnutia uzavrela časť tribúny pre najskalnejších priaznivcov HSC.

Michal hneď vo svojom prvom zápase za áčko Sparty strelil gól.
Mladý futbalista sa dočkal: Gól hneď v premiére a potom bozk od sexy priateľky Zobraziť článok

Už po uvedenom incidente prišla ďalšia nepríjemná správa z tábora klubu, tridsaťtriročný obranca Mamadou Sakho sa mal na tréningu pochytiť s koučom Michel Der Zakarianom. Podľa denníka L'Équipe niekdajší reprezentant Francúzska po ostrej slovnej výmene chytil hlavného trénera za golier a sotil ho na zem. Od stredy Sakho s klubom netrénoval, až do vyriešenia sporu má údajne dištanc od klubu. Sakho prišiel do Montpellieru v roku 2021 a v ostatnom období prišiel o miesto v základnej zostave, za čo čelil kritike priaznivcov.

Hlavný tréner ŠK Slovan Bratislava Vladimír Weiss st.
Tréner Weiss o zlomovom momente: Príchod striedajúceho žolíka! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});