Tréner Weiss po prehre v Lille: Bod sme si za výkon zaslúžili

Reakcia trénera Vladimíra Weissa st. po prehre Slovana Bratislava na pôde Lille (1:2) v 3. kole skupinovej fázy Európskej konferenčnej ligy.
  • Zdroj: TASR - Jaroslav Novák

Reakcia trénera Vladimíra Weissa st. po prehre Slovana Bratislava na pôde Lille (1:2) v 3. kole skupinovej fázy Európskej konferenčnej ligy.

FOTOGALÉRIA: Lille - Slovan

Slovan prehral vo svojom treťom vystúpení v skupinovej fáze Európskej konferenčnej ligy v súboji o prvé miesto na pôde francúzskeho Lille tesne 1:2. "Sme sklamaní z prehry, ale nie z výkonu. Prišli sme s rozumnou taktikou, ktorú sa nám darilo plniť až do chyby pri vyrovnávajúcom góle. Gratulujem Lille k víťazstvu, ale my sme si za dnešný výkon možno ten bod zaslúžili. Mužstvo chválim za disciplínu, obetavosť a kvalitu. Mali sme dve-tri dobré príležitosti, žiaľ, dostali sme dva zbytočné góly," reagoval po stretnutí tréner Vladimír Weiss st.

Zľava Samuel Umtiti (OSC Lille), Bafodé Diakité (OSC Lille), Aleksandar Čavrič (Slovan) a Tiago Santos (OSC Lille) bojujú o loptu.
Slovan siahal po senzácii: Cenný bod stratil v dramatickom závere! Zobraziť článok

"Všetci sme veľmi sklamaní, pretože výkon bol dobrý a boli sme domácim vyrovnaným súperom. Sťažili sme im cestu za víťazstvom a mali sme aj trochu smoly. Na tomto výkone však môžeme stavať," hovoril obranca Slovana Kevin Wimmer.

"V prvom polčase sme neukázali dobrý prístup. Hrali sme hlboko pod naše možnosti, v budúcnosti sa to už nesmie opakovať. Po prestávke sa naša hra výrazne zlepšila, hráči sa viac hýbali a dokázali si vytvárať nebezpečné šance. Vážim si víťazstvo nad silným súperom, prvý polčas však musí byť pre nás varovaním," pridal svoj názor tréner Lille Paulo Fonseca.

tabuľka:
1. Lille 3 2 1 0 4:1 7
2. SLOVAN 3 2 0 1 4:3 6
3. Klaksvík 3 1 1 1 4:2 4
4. Ľubľana 3 0 0 3 0:6 0

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk