Hokejový Slovan angažoval slovenského reprezentanta

Hokejový klub HC Slovan Bratislava sa dohodol s Denisom Godlom na zmluve do konca sezóny s možnosťou opcie na ďalší rok. Dvadsaťosemročný ...
  • Zdroj: TASR

Hokejový klub HC Slovan Bratislava sa dohodol s Denisom Godlom na zmluve do konca sezóny s možnosťou opcie na ďalší rok. Dvadsaťosemročný brankár sa vracia do mužstva po ôsmich rokoch.

Godla prišiel do bratislavského klubu z HC Litvínov, kde strávil uplynulé tri ročníky. Predtým pôsobil okrem Slovana aj vo fínskom tíme KalPa a v Kladne. "Tréneri vrátane skúseného kouča brankárov Petra Kosu mu v najbližších dňoch doprajú kvalitný tréningový proces, aby čo najskôr mohol naskočiť do zápasového rytmu a postupne vyzvať preťaženého Jareda Coreaua do boja o klubovú jednotku," uviedol klub na svojej oficiálnej webstránke.

Brankár odchytal v Slovane tri ročníky, do tímu prišiel ako junior v sezóne 2013/14. V tej ďalšej nastúpil v troch stretnutiach KHL a celkovo absolvoval za "belasých" štyri zápasy. Pridal aj duely v extraligovom ŠHK 37 Piešťany. Najviac zaujal na svetovom šampionáte do 20 rokov na prelome rokov 2014 a 2015, keď svojím výkonom výrazne pomohol slovenskej reprezentácii k zisku bronzu. Zároveň ho vyhlásili za najužitočnejšieho hráča šampionátu.

Godla absolvoval letnú prípravu od mája v Liptovskom Mikuláši pod dohľadom Šimona Klimčíka. Okrem iného sa počas nej stretol so Šimonom Nemcom, Filipom Mešárom či Jakubom Sukeľom.

Adam Ružička (vzadu) nedohral zápas proti NY Rangers.
Ružička nedohral zápas s Rangers: Nechutný zákrok na mantinel zostal bez trestu Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk