Brat Vlhovej odhalil, čo teraz robí: Športový kolotoč s Petrou vymenil za TOTO!

Šokujúcu novinku oznámila Petra Vlhová (28) pred letom. Brat Boris (32) sa definitívne rozhodol nepokračovať na poste manažéra v tíme. ...
  • Zdroj: TASR/Martin Baumann

Šokujúcu novinku oznámila Petra Vlhová (28) pred letom. Brat Boris (32) sa definitívne rozhodol nepokračovať na poste manažéra v tíme. Čo teraz robí?

FOTOGALÉRIA: Boris Vlha

Svoju sestru sprevádzal počas celej kariéry a samotná lyžiarka priznala obavy: „Bol so mnou desať rokov, vlastne celý život, takže sú tam obavy. Muselo to však prísť, má rodinu a samozrejme to bude iné. Je to výzva aj pre mňa a verím, že mi bude oporou aj na diaľku,“ prezradila Vlhová po konci brata Borisa v tíme.

Mauro Pini, hlavný tréner slovenskej hviezdy, jeho rozhodnutie rešpektoval. „Sme z toho smutní, ale rodina má najväčšiu prioritu. Ja to stopercentne rešpektujem. Na druhej strane vidím aj príležitosť pre Petru, aby vyrástla iným spôsobom," povedal vtedy švajčiarsky odborník.

Boris Vlha odchod z tímu komentoval slovami, že chce tráviť viac času s rodinou. Pre Šport24.sk prezradil, čomu sa teraz naplno venuje.

Slovenská lyžiarka Petra Vlhová po 2. kole slalomu žien Svetového pohára v alpskom lyžovaní v českom Špindlerovom Mlyne.
Vlhová prelomila mlčanie: Choroba ma dosť poznačila! Stihne preteky v Söldene? Zobraziť článok

Boris po kariére športového manažéra nezostal dlho bez práce a ihneď sa so snúbenicou Simonou pustili do podnikania. Chystajú otvoriť talianske bistro. „Dlhší čas na to nebola vhodná situácia ani priestor. Ten sa nám naskytol pred pár mesiacmi, navyše na dobrom mieste, a tak sme sa do toho pustili,“ prezradil Boris.

„Priznám sa, že s gastrom som nemal doteraz žiadne skúsenosti, no na druhej strane viem, čo znamená podnikanie. Rodičia podnikajú celý život a ja som bol pri Petinom tíme jedenásť rokov toho súčasťou. Som si vedomý, že je to práca od rána do večera, no na tento režim som zvyknutý,“ vysvetlil Vlha.

Nový podnik bola pozrieť už aj Petra s priateľom Michalom. „Bola tu pozrieť aj s priateľom Michalom a cítili sa veľmi dobre. Pevne dúfam, že v blízkej budúcnosti oslávime v týchto priestoroch aj jej ďalšie lyžiarske úspechy,“ dodal Boris Vlha pre Šport24.sk.

Viac o téme sa dočítate v galérii.

Petra Vlhová a Mikaela Shiffrinová si to zrejme opäť rozdajú na „rodnom“ svahu našej lyžiarky.
Koľko zarobili lyžiarky za posledných 10 rokov? Na Shiffrinovú sa nechytá ani Vlhová Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});