Bayern natiahol rekordnú sériu bez prehry, Inter zvíťazil vďaka penalte

Futbalisti Bayernu Mníchov zvíťazili v utorňajšom dueli A-skupiny Ligy majstrov na pôde Galatasarayu Istanbul 3:1 a s deviatimi bodmi ...
  • Zdroj: TASR/AP

Futbalisti Bayernu Mníchov zvíťazili v utorňajšom dueli A-skupiny Ligy majstrov na pôde Galatasarayu Istanbul 3:1 a s deviatimi bodmi sú suverénne na čele tabuľky. O ich triumfe rozhodol anglický kanonier Harry Kane.

FOTOGALÉRIA: Galatasaray Istanbul - Bayern Mníchov

Bavori natiahli rekordnú sériu bez prehry v skupinovej fáze LM na 37 zápasov. V Turecku viedli od 8. minúty, keď sa po prihrávke Leroya Saneho presadil strelou k vzdialenejšej žrdi Kingsley Coman.

Galatasaray bol v ďalšom priebehu prvého polčasu aktívnejší a po polhodine hry vyrovnal, keď Mauro Icardi premenil pokutový kop. Kane však v 74. minúte strelou zblízka opäť zabezpečil Bayernu tesný náskok a triumf hostí spečatil Jamal Musiala.

Inter Miláno zvíťazil v D-skupine nad FC Salzburg 2:1. V 19. minúte zakončil peknú kombinačnú akciu Alexis Sanchez. Hosťom sa podarilo vyrovnať zásluhou Oscara Gloukha, no Inter napokon potvrdil úlohu favorita. V 63. minúte rozhodol z penalty Hakan Calhanoglu. Gól Lautara Martineza v 79. minúte neplatil pre ofsajd.

3. kolo skupinovej fázy Ligy majstrov:
A-skupina:
Galatasaray Istanbul - Bayern Mníchov 1:3 (1:1)
Góly:
30. Icardi (z 11 m) - 8. Coman, 74. Kane, 79. Musiala

D-skupina:
Inter Miláno - FC Salzburg 2:1 (1:0)
Góly:
19. Alexis Sanchez, 63. Calhanoglu (z 11 m) - 57. Gloukh

Futbalový klub MFK Dukla Banská Bystrica ukončil spoluprácu s trénerom Michalom Ščasným.
Banská Bystrica musí hľadať nového trénera: Ščasný prijal mimoriadne zaujímavú ponuku Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});