Železný Mike Tyson: Priznal chľast aj drogy, ale aj tak ho každý chce!

Každý týždeň dokáže prekvapiť! Boxerská legenda Mike Tyson (57) na športovom dôchodku nezaháľa. Natáča seriály, robí motivačné konferencie, ...
  • Zdroj: Northfoto

Každý týždeň dokáže prekvapiť! Boxerská legenda Mike Tyson (57) na športovom dôchodku nezaháľa. Natáča seriály, robí motivačné konferencie, účinkuje v reklamách. Napriek životospráve odporujúcej všetkým poučkám je o jeho rady medzi mladými športovcami obrovský záujem!

FOTOGALÉRIA: Mike Tyson

Železný Mike je v dobrom aj zlom príkladom pre celú generáciu športovcov, ktorí v snahe uspieť nemajú nič okrem svojho tela a húževnatosti.

Český bojovník Patril Kincl napokon súboj s Vémolom zrušil.
Vémola priostruje v spore s českým bojovníkom: Bojíte sa, že vám pochovám aj Kincla? Zobraziť článok

„Niekedy musíš ísť aj za čiaru, ak chceš niečo dosiahnuť,“ povedal chlap, ktorý v zápase v roku 1997 odhryzol súperovi Holyfieldovi z ucha, a dodal: „Som taký typ. Celý život som chľastal alkohol, bral podporné látky, fajčil cigary aj marihuanu... Neviem, či by taký život dnešní športovci zvládli. Ale som tu, ľudia ma milujú a ja chcem byť stále sám sebou.“

Veroniku Zajícovú sleduje na sociálnej sieti Instagram viac ako 100-tisíc používateľov.
Mladá česká bojovníčka opäť provokuje: Páni, ostane vám poriadne horúco! Zobraziť článok

O jeho trénerské služby je napriek kontroverznému životu obrovský záujem. Nedávno pracoval so zlým chlapcom tenisu Nickom Kyrgiosom, v týchto dňoch je zasa členom tímu šampióna MMA Francisa Ngannoua pred ostro sledovaným zápasom s boxerskou legendou Tysonom Furym, ktorý sa uskutoční 28. októbra v Rijáde.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});