Ex-milenka Beckhama prehovorila: Hnusné, čo mi spravil po sexe!

Modelka a ex-milenka Davida Beckhama Rebecca Loosová znova prehovorila! Odhalila nepríjemné správanie bývalej anglickej reprezentačnej ...
  • Zdroj: northfoto

Modelka a ex-milenka Davida Beckhama Rebecca Loosová znova prehovorila! Odhalila nepríjemné správanie bývalej anglickej reprezentačnej hviezdy, Beckham sa jej mal po sexe vysmievať aj s kamarátmi.

FOTOGALÉRIA: Beckham

Dokument Beckham na Netflixe vyvolal veľký rozruch, hovorilo sa totiž aj o nevere Davida. Victoriu podvádzal pred dvadsiatimi rokmi so španielskou modelkou Rebeccou Loosovou, ktorá v tom čase vyhlásila pre televíznu stanicu Sky: "David je úžasný milenec." Po zverejnení dokumentu na Netflixe ale zúrila: "Robí zo seba chudáčika," reagovala pre britský Daily Mail.

Rebecca prehovorila o Davidovom nepríjemnom správaní, ktorý sa jej mal aj so svojimi kamarátmi posmievať. V období ich romániku si dvojica vymieňala správy so sexuálnym obsahom. David ich mal ukazovať svojim kamarátom a spoločne sa na nich smiali!

Futbalový tréner José Mourinho.
Hviezdny tréner neostal svojej povesti nič dlžný: Po víťaznom góle vysmial súpera a bol vylúčený Zobraziť článok

"Písali sme si. Niektoré z tých správ boli dráždivé, bola to sranda... až do momentu, keď som jedného dňa dostala správu od jedného španielskeho ochrankára," vysvetľovala Loosová, ktorá v tom období pracovala ako asistentka Beckhama.

"Napísal mi, nech s tým prestanem. Vraj moje intímne správy ukazoval všetkým svojim kamarátom a všetci sa tomu smiali. Veľmi ma to zasiahlo. Táto bolesť ma utvrdila v tom, že nemá cenu držať našu aféru ďalej pod pokrievkou," dodala Loosová.

Neveru manžela Davida počas pôsobenia v Reale Madrid označila jeho manželka Victoria v spomínanom dokumente za najhoršie, čo sa jej v živote stalo. "Viete, až kým David nebol v Madride cítili sme, že sme spolu a spojení, mali sme jeden druhého. A to je smutné. Ani vám neviem povedať, aké to bolo ťažké a ako ma to ovplyvnilo. Bola to nočná mora." Na otázku, či sa jej David po prevalení tejto aféry sprotivil, odpovedala:  "Ak mám byť úplne úprimná, tak áno. Bolo to to najhoršie, čo som kedy v živote zažila."

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk