Hviezdny tréner neostal svojej povesti nič dlžný: Po víťaznom góle vysmial súpera a bol vylúčený

Chaotický záver. Futbalistu AS Rím síce doma zdolali Monzu 1:0, no v najbližšom kole si budú musieť poradiť bez trénera Josého Mourinha ...
  • Zdroj: TASR/AP

Chaotický záver. Futbalistu AS Rím síce doma zdolali Monzu 1:0, no v najbližšom kole si budú musieť poradiť bez trénera Josého Mourinha (60). Ten si totiž opäť neudržal nervy na uzde a po detinskom správaní si v 10. minúte nadstaveného času vyslúžil červenú kartu.

FOTOGALÉRIA: Hviezdny tréner neostal svojej povesti nič dlžný

Klubu z hlavného mesta Talianska zachránil tri body až v 90. minúte El Shaarawy. Giovanni Ayroldi následne nadstavil sedem minút, no kvôli zdržovaniu sa stretnutie natiahlo ešte viac. Pochopiteľne, to sa nepáčilo domácemu lodivodovi, ktorý už chcel počuť záverečný hvizd. Svoje kroky mu ale rozhodca osobne vysvetlil.

Následne slávny kouč vyslal smerom k lavičke hostí gesto, ktorým predstieral, že plače a utiera si slzy. To však neostalo bez povšimnutia. Ayroldi preto okamžite vytiahol červenú kartu a Mourinho musel opustiť lavičku. „Veľa rozprávaš a potom plačeš," povedal Portugalčan trénerovi hostí podľa portálu Romapress.

Z dôvodu tohto zbytočného vylúčenia bude svojmu tímu chýbať v najbližšom stretnutí proti Interu Milánu. Pre skúseného kormidelník ale táto situácia nie je žiadnou novinkou. V minulej sezóne dostal hneď tri červené karty. Podarí sa mu prekonať tento zápis?

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});