Bizarná situácia v českej nižšej súťaži: Rozhodca uznal gól, ktorý nebol!

Nevídaná situácia. Nižšími českými futbalovými súťažami otriasol bizarný výrok rozhodcu zo zápasu Kladna proti Štětí (2:1). Víťazný gól ...
  • Zdroj: sita

Nevídaná situácia. Nižšími českými futbalovými súťažami otriasol bizarný výrok rozhodcu zo zápasu Kladna proti Štětí (2:1). Víťazný gól strelili domáci v 88. minúte. Na tom by nebolo nič zvláštne, no lopta podľa všetkého nebola za bránkovou čiarou. Celú tragikomickú situáciu si fanúšikovia mohli "vychutnať" vďaka internetovej televízii.

Albert Rusnák v slovenskej reprezentácii.
Albert Rusnák s piatym gólom v sezóne: Takto sa presadil v poslednom zápase základnej časti! Zobraziť článok

Prebiehali záverečné minúty stretnutia, keď do pokutového územia Štětí letel nadýchaný center. Loptu síce brankár Čížek vyboxoval, no jeden z kladenských hráčov ju poslal späť k bráne a následne zakončoval bývalý vrcholový futbalista Zdeněk Folprecht.

Tento strelecký pokus podľa záberu z kamery odkopol jeden z hosťujúcich hráčov ešte pred bránkovou čiarou. Rozhodca Martin Linhart však mal iný názor. Gestom okamžite signalizoval, že je to regulérny gól. Hráčom Štětí nepomohli ani protesty.

„Hneď mi ten verdikt prišiel divný, ale bol som kolmo k bráne, takže som si nebol stopercentne istý. Pýtal som sa chlapcov zo Štětí, tí mi povedali, že určite nebol. Povedal som im preto, že ma to mrzí a hanbím sa takú výhru. V šatni som videl video a hanbil som sa ešte viac," napísal po konci stretnutia na sociálnej sieti X autor "gólu" Zdeněk Folprecht.

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});