Nevídaný verdikt rozhodcov: Kuriozita, ktorá sa len tak nevidí!

V priebehu stredajšieho zápasu hokejovej Ligy majstrov medzi francúzskym Rouenom a fínskym Ilvesom Tampere došlo k mimoriadne kurióznemu ...
  • Zdroj: northfoto

V priebehu stredajšieho zápasu hokejovej Ligy majstrov medzi francúzskym Rouenom a fínskym Ilvesom Tampere došlo k mimoriadne kurióznemu momentu.

Po tom, čo sa vo vlastnom oslabení dokázal hráč fínskeho celku dostať do samostatného úniku, bol následne dvakrát podrazený. Po týchto zákrokoch bolo všetkým jasné, že bude nasledovať trestné strieľanie.

Všetci zúčastnení však ostali mimoriadne prekvapení, keď si vypočuli verdikt arbitrov: Domácemu hráčovi boli udelené dva menšie tresty a hosťujúci celok získal možnosť dvoch trestných strieľaní.

Lundgren trénoval v minulosti aj slovenskú tenistku Danielu Hantuchovú.
Krutá rana osudu: Ex-tréner Hantuchovej prišiel o nohu Zobraziť článok

Pred aktuálnou sezónou prešli pravidlá hokejovej Ligy majstrov úpravou, podľa ktorej bol domáci hokejista právom vylúčený napriek udeleniu trestného strieľania a taktiež mu bola správne udelená hneď dvojica trestov.

Zápasoví arbitri však spravili chybu v momente, keď nariadili dvojicu trestných strieľaní. „Úplne neuveriteľné!“ zareagoval na kuriózny moment jeden z komentátorov duelu.

„Aj keby bol hráč s samostatnom úniku faulovaný napríklad štyrikrát, za zmarenie gólovej príležitosti musí byť nariadené len jedno trestné strieľanie,“ vyjadril sa k situácii bývalý arbiter, ktorý si neželal byť menovaný.

Na snímke tímový manažér slovenskej futbalovej reprezentácie Marek Hamšík počas tlačovej konferencie po príchode na zraz slovenskej futbalovej reprezentácie pred zápasmi kvalifikácie ME 2024 s Portugalskom a Lichtenštajnskom 3. septembra 2023 v Senci.
Marek Hamšík reaguje na kritikov repre: Otvorme si oči... Zobraziť článok

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});