Slovenský tréner je po mŕtvici doma: Život mu zachránila neznáma žena!

Z najhoršieho je vonku! Bývalý asistent trénera futbalovej reprezentácie Jozef Šuran (68) sa po cievnej mozgovej príhode, ktorá ho postihla ...

Z najhoršieho je vonku! Bývalý asistent trénera futbalovej reprezentácie Jozef Šuran (68) sa po cievnej mozgovej príhode, ktorá ho postihla v piatok 13. októbra počas jazdy autom po diaľnici D1, rýchlo uzdravuje. Podľa blízkych je už v domácom liečení a jeho stav sa rýchlo zlepšuje!

Fotogaléria

Po incidente, pri ktorom v poslednej chvíli duchaprítomne stočil volant auta mimo vozovky, bol prevezený do fakultnej nemocnice v Ružinove a odtiaľ do novej nemocnice Bory.

Lekári ho dali rýchlo dokopy a od štvrtka je už doma. Rozhodujúci bol aj expresný zásah záchranky. Tú podľa rodiny privolala neznáma žena v červenom aute, ktorej by sa veľmi radi za jej ľudskosť poďakovali.

„Sme veľmi radi, že je manžel v poriadku. Ale o publicitu veľmi nestojíme. On bol vždy skromný a na záujem médií nie je zvyknutý,“ povedala nám manželka Marta, ktorá sa o muža stará vo dne v noci.

Športový komentátor Marcel Merčiak.
Tvrdé slová Merčiaka! Expert vyzval zväz: Tento hráč sa musí vrátiť do reprezentácie! Zobraziť článok

Teší ju jeho zotavovanie a tiež fakt, že s okolím už čulo komunikuje. Všetkým, ktorí vo veľkom počte prejavovali podporu, za manžela úprimne ďakuje.

Šuran je v posledných rokoch na športovom dôchodku. V minulosti trénoval Matador Púchov, Spartak Trnava, pred 20 rokmi bol aj asistentom Ladislava Jurkemika pri národnom tíme. Naposledy viedol mužstvo z Cífera.

Na snímke tímový manažér slovenskej futbalovej reprezentácie Marek Hamšík počas tlačovej konferencie po príchode na zraz slovenskej futbalovej reprezentácie pred zápasmi kvalifikácie ME 2024 s Portugalskom a Lichtenštajnskom 3. septembra 2023 v Senci.
Marek Hamšík reaguje na kritikov repre: Otvorme si oči... Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});