AC Miláno trápia problémy s brankármi: Dostane šancu útočník Olivier Giroud?

Brankárska kríza. AC Miláno bude musieť do nedeľného šlágra talianskej Serie A proti Juventusu nasadiť až tretiu možnosť - štyridsaťročného ...
  • Zdroj: Northfoto

Brankárska kríza. AC Miláno bude musieť do nedeľného šlágra talianskej Serie A proti Juventusu nasadiť až tretiu možnosť - štyridsaťročného Antonia Miranteho. Jednička Mike Maignan je totiž v disciplinárním trestu a klub dnes oznámil, že si jeho první náhradník Marco Sportiello poranil lýtko.

FOTOGALÉRIA: Olivier Giroud

Jednotka Mike Maignan totiž pyká za vylúčenie v poslednom zápase pred reprezentačnou pauzou v Janove, ktoré musel pri výhre 1:0 dochytať útočník Olivier Giroud. Aj vďaka tomuto víťazstvu Miláno vedie ligu o dva body pred konkurenčným Interom a o ďalšie dve pre tretím Juventusom. Klub zároveň dnes oznámil, že jeho prvý náhradník Marco Sportiello si poranil lýtko.

Turínskemu rivalovi tak bude v bránke čeliť veterán Mirante, ktorý za dva roky v mužstve nastúpil len na pár minút v závere minulej sezóny. Celý zápas naposledny odchytal v máji 2021, keď bol ešte súčasťou AS Rím.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});