Tragická smrť hviezdneho kulturistu († 29): Zomrel pri banálnej operácii!

Svet kulturistiky zasiahla zdrvujúca správa. Brazílčan Christian Figueiredo († 29) utrpel mŕtvicu počas operácie čriev. O jeho smrti ...
  • Zdroj: iStock

Svet kulturistiky zasiahla zdrvujúca správa. Brazílčan Christian Figueiredo († 29) utrpel mŕtvicu počas operácie čriev. O jeho smrti informovala zronená manželka.

Pri havárii malého lietadla zahynul niekdajší šampión ligy amerického futbalu NFL Russ Francis.
Tragická udalosť: Letecká havária stála šampióna život († 70) Zobraziť článok

Podľa britského denníka The Sun zomrel Figueiredo pri jednoduchom operačnom zákroku, ktorý sa ale nečakane skomplikoval. So svojou manželkou Vivi mal kulturista čoskoro osláviť úctyhodné jedenáste výročie. „Vždy tu budeš medzi nami. Milujem ťa a vždy budem. Boh ťa teraz vzal na krásne a bezpečnejšie miesto, ktoré ti poskytne pokoj a mier," napísala smutná partnerka na sociálnu sieť Instagram. 

K smrti svojho dobrého kamaráta sa vyjadril aj Figueiredov kolega. „Chris potreboval operáciu, ale bohužiaľ pri nej dostal mŕtvicu. Lekári sa snažili zabrániť krvácaniu, ale následne utrpel neobvyklý infarkt," opísal situáciu kulturista Ricardo Correia pre portál Generation Iron.

​Figueiredo bol profesionálnym kulturistom od roku 2022. Brazílsky športovec bol známy najmä kvôli obdivuhodnej postave, ktorá sa vyznačovala úžasnou kondíciou a symetriou. Len 29-ročný držiteľ Pro karty sa taktiež chcel predstaviť na podujatí pod hlavičkou Medzinárodnej federácie kulturistiky a fitness (IFBB). Žiaľ, k tomu už nedôjde.

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});