Famózny Lionel Messi: Najprv súpera trochu povozil, potom ho posadil na zadok

Opäť potvrdil neskutočné futbalové umenie. Lionel Messi (36) v utorok dvakrát skóroval pri víťazstve Argentíny 2:0 na ihrisku Peru v ...
  • Zdroj: SITA/AP

Opäť potvrdil neskutočné futbalové umenie. Lionel Messi (36) v utorok dvakrát skóroval pri víťazstve Argentíny 2:0 na ihrisku Peru v kvalifikácii MS.

FOTOGALÉRIA: Lionel Messi

Za národný tím odohral celý zápas. Messi vynechal niekoľko zápasov svojho klubu Inter Miami pre svalové bolesti. Na Národnom štadióne v Lime však vyzeral veľmi sviežo a prispel k sebavedomému výkonu Argentíny. Prvý gól strelil po protiútoku v 32. minúte, o desať minút neskôr uzavrel skóre duelu. Po prestávke rozvlnil sieť aj po tretí raz, ale tento zásah neplatil pre ofsajd.

Po víťaznom góle Ďuriša bežal Dúbravka cez celé ihrisko, aby ho oslávil s tímom.
Okolo Dúbravku bolo horúco - najskôr kričal on, potom kričali naňho: Sladká pomsta za nadávky Zobraziť článok

"Máme dobrú skupinu a dobré prostredie v našej šatni a veci sú oveľa jednoduchšie. Užívame si, že sme spolu a že hráme spolu," citovala Messiho agentúra AP.

Tréner Slovana Vladimír Weiss st. (vpravo), jeho zverenec a syn Vladimír Weiss ml. sa objímajú.
Weiss st. o tom, prečo syn Vlado nehrá v repre: Poznám dôvod, prečo ho Calzona nechce Zobraziť článok

Na sociálnej sieti sa objavilo video zo zápasu, kde Messi dribluje ako za mlada. V priebehu pár sekúnd sa zbavil dvoch hráčov Peru, pričom jedného z nich posadil svojou šikovnou fintou na zadok.

 


      

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});