Mŕtvica v aute! Trénera futbalovej reprezentácie Slovenska viezla z D1 záchranka

Piatková cesta z Trnavy do Bratislavy sa skončila bojom o život... Bývalý asistent reprezentačného trénera futbalovej reprezentácie mal ...
  • Zdroj: TASR/Peter Kollár

Piatková cesta z Trnavy do Bratislavy sa skončila bojom o život... Bývalý asistent reprezentačného trénera futbalovej reprezentácie mal podľa informácií Nového Času skolabovať za volantom na diaľnici D1.

FOTOGALÉRIA: Jozef Šuran

Jozef Šuran (68) zažil najväčšie úspechy kariéry v Púchove, ktorý viedol z lavičky aj v pohári UEFA, svojho času pôsobil ako asistent Ladislava Jurkemika v reprezentácii a ako hlavný kouč trénoval i trnavský Spartak.

Informáciu o jeho nehode nám potvrdila manželka Marta aj záchranári: „Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby SR vyslalo v piatok ráno ambulanciu rýchlej zdravotnej pomoci k nehode na diaľnici D1 medzi Sencom a Bratislavou. Z miesta záchranári transportovali muža s podozrením na cievnu mozgovú príhodu do spádovej nemocnice,“ povedala pre Nový Čas Petra Klimešová, manažérka komunikácie s verejnosťou.

Dlhoročného trénera vo vážnom stave najskôr hospitalizovali vo fakultnej nemocnici v Ružinove, momentálne sa podľa manželky nachádza na JIS v nemocnici Bory.

Viac sa dočítate v zajtrajšom vydaní denníka Nový Čas!

Veronika Gondášová rieši problém s Hamšíkovcami.
Firma futbalistu je v konkurze, bývalá spoločníčka reaguje: Nový plán Hamšíkovcov, ako ma ošklbať! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk