Slafkovský zvolil príchod vo veľkom štýle: Tajný agent či Willy Wonka?

Vie sa vyparádiť! Juraj Slafkovský pred nočným súbojom draftových jednotiek budil pozornosť už pri príchode. Prsty v tom mal jeho outfit! 
  • Zdroj: getty images

Vie sa vyparádiť! Juraj Slafkovský pred nočným súbojom draftových jednotiek budil pozornosť už pri príchode. Prsty v tom mal jeho outfit! 

FOTOGALÉRIA: Juraj Slafkovský

Hlavnou témou noci v NHL bol súboj posledných dvoch jednotiek draftu. Zo súboja Juraj Slafkovský verzus Connor Bedard vyšiel z tímového hľadiska úspešnejšie prvý menovaný. Montreal zdolal Chicago 3:2 a pripísal si prvý triumf v novej sezóne. Individuálne sa viac darilo Kanaďanovi, ktorý asistoval pri druhom góle, slovenský hokejista svoje produktívne konto neobohatil. 

Košický rodák však zaujal už pri príchode do arény. Zachytiť ho dokázal objektív klubového fotografa a netrvalo dlho, kým sa snímka objavila na sociálnych sieťach. „Keď sa Slaf objaví v slnečných okuliaroch, zvyčajne sa dejú dobré veci,“ napísal účet Canadiens na platforme X. 

V sekcii komentárov rozpútala fotografia nečakanú diskusiu. Mnohí reagovali obrázkami Willyho Wonku známeho z príbehu Charlie a továreň na čokoládu. Najavo tým pochopiteľne chceli dať, že pohľad na Juraja Slafkovského im pripomína práve túto fiktívnu postavu. Názory sa však množili a objavovali sa tiež prirovnania ako tajný agent či zvárač.

Juraj Slafkovský sa s Montrealom tešil z víťazstva nad Chicagom.
Stret jednotiek draftu vyhral Slafkovský, Matthews sa hetrikom zapísal do histórie Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk