Štvorica hokejistov v tejto sezóne do hry ešte nezasiahla: Títo borci sú stále bez zmluvy!

Hokejová sezóna vo svete je už niekoľko týždňov v plnom prúde, ale sú na trhu stále hráči, ktorí sú bez kontraktu.

Hokejová sezóna vo svete je už niekoľko týždňov v plnom prúde, ale sú na trhu stále hráči, ktorí sú bez kontraktu.

Fotogaléria

Medzi nimi aj štvorica bývalých slovenských reprezentantov - gólman Denis Godla i traja útočníci Dávid Skokan, Radovan Puliš či Rudolf Huna. Denníku Nový Čas prezradili, ako to s nimi vyzerá a či majú na stole reálne ponuky...

Rudolf Huna (43) - Trénuje na Liptove

Bývalý hokejový reprezentant Rudolf Huna posledné dve sezóny strávil vo Francúzsku a momentálne si hľadá nové pôsobisko, keďže sa ešte nechystá ísť do športového dôchodku. „Čakám na ponuky, ale neviem povedať, kedy a kde to bude. Zatiaľ sa však individuálne pripravujem doma v Liptovskom Mikuláši. Kombinujem posilňovňu s ľadom, kde chodím s juniormi a občas aj s hráčmi A-tímu po dohode s koučom Faithom,“ vyjadril sa dvojnásobný majster s Košicami.

Zvažuje ponuky - Denis Godla (28)

Bronzový medailista z juniorského šampionátu Denis Godla chytal posledné sezóny v Česku, ale od tejto sezóny je bez klubu. „Zatiaľ trénujem s béčkom Popradu, za čo som im veľmi vďačný. Mám už na stole konkrétne ponuky z extraligy, nad ktorými momentálne premýšľam. Verím, že čoskoro podpíšem a začnem chytať,“ vyjadril sa pre Nový Čas.

V hre je aj koniec - Dávid Skokan (34)

Dvojnásobný účastník majstrovstiev sveta a slovenský šampión so Slovanom z roku 2012 Dávid Skokan je taktiež bez kontraktu. Momentálne sa doliečuje po operácii kolena a nevylučuje ani koniec kariéry. „Už som skončil rehabilitáciu po operácii a začínam postupne naplno trénovať. Potrebujem dva mesiace na prípravu a potom uvidím, ako bude telo na záťaž reagovať a či budem mať aj chuť na návrat. Vyzerá to však tak, že na 70 percent skončím, ale chcem mať čisté svedomie a rozhodnem sa na konci roka,“ prezradil Skokan.

Pripravený naskočiť - Radovan Puliš (32)

Naposledy hráč Michaloviec Radovan Puliš taktiež posledné týždne čaká na nový kontrakt. Dvojnásobný majster so Zvolenom verí, že sa tak stane už v blízkej dobe. „Trénujem zatiaľ v Žiari nad Hronom, aby som bol ihneď pripravený naskočiť do rozbehnutej sezóny. Uvidíme, kedy sa tak stane, ale verím, že to bude čoskoro,“ povedal pre náš denník skúsený útočník.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk