Messi dostal nečakanú ponuku: Obnovenie legendárnej rivality?

Najdiskutovanejšia futbalová rivalita v histórii medzi Lionelom Messim (36) a Cristianom Ronaldom (38) môže byť opäť obnovená.

Najdiskutovanejšia futbalová rivalita v histórii medzi Lionelom Messim (36) a Cristianom Ronaldom (38) môže byť opäť obnovená.

Fotogaléria

Tieto fámy sa začali šíriť po tom, čo sa Interu Miami z americkej MLS nepodarilo postúpiť do vyraďovacej fázy súťaže. Znamená to, že Messi sa na ihrisko dostane znova až vo februári - pokiaľ však nepríde ponuka na hosťovanie.

Práve o takýto typ výpomoci do konca sezóny má údajne viacero tímov saudskoarabskej ligy, ktoré majú pre úradujúceho majstra sveta už pripravené ponuky.

Ruský tenista Andrej Rubľov.
Ruskému tenistovi praskli nervy: Môžeš už prestať?! Zobraziť článok

Ďalším možným záujemcom o Messiho služby môže byť FC Barcelona, v ktorej odohral prakticky celú svoju futbalovú kariéru. Túto možnosť však nedávno poprel samotný manažér Interu Miami: "Ide tam pre zábavu, alebo navštíviť mesto? Pretože okrem týchto dôvodov o žiadnom inom neviem."

Úspech niektorého z arabských klubov vo veci angažovania Messiho by znamenal opätovné obnovenie rivality medzi ním a Portugalcom Cristianom Ronaldom. Táto legendárna dvojica získala dokopy 9 titulov v Lige majstrov a na klubovej úrovni zaznamenala takmer 1500 gólov.

Vedenie NHL vydalo oficiálny zákaz nosenia prvkov podporujúcich komunitu LGBTI.
NHL vydala oficálne rozhodnutie: Zákaz podpory LGBT! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});