Ex-brankára Arsenalu zasiahla zdrvujúca správa: Štyri mesiace po svadbe pohreb manželky!

Bývalý brankár Arsenalu Londýn Josh Vickers (27) prežíva ťažké životné obdobie.

Bývalý brankár Arsenalu Londýn Josh Vickers (27) prežíva ťažké životné obdobie.

Fotogaléria

Vickers, momentálne brankár druholigového Derby County, prišiel o svoju milovanú manželku Lauru. Zomrela len štyri mesiace od svadby. Prehrala boj s rakovinou.

„Napísal som to už niekoľkokrát a stále nemôžem nájsť tie správne slová. Nie som si istý, či sa mi to vôbec podarí. V utorok večer moja manželka prehrala svoj dlhý boj s rakovinou. Laura bola najsilnejšou, najodvážnejšou, najmilujúcejšou a najmilovanejšou osobou, ktorú som kedy stretol,“ napísal v úvode dojemného vyznania anglický brankár na sociálnej sieti.

Vickers sa s Laurou zosobášil len tento rok pred letnými prázdninami. „Napriek všetkému, čím si prechádzala, sa vždy usmievala a nikdy nedovolila, aby jej niečo zabránilo v tom, aby si užívala život a vytvárala si spomienky. Plakali sme, smiali sme sa a tancovali sme aj v ťažkých chvíľach. Vážim si každý okamih, ktorý sme spolu strávili, od prvého stretnutia až po tvoju pokojnú smrť. Viem, že sa na mňa pozeráš zhora a naďalej ma inšpiruješ každý jeden požehnaný deň.“

Josh úprimne všetkým poďakoval a Laure poslal do neba krásny odkaz. „Ďakujem všetkým, ktorí mňa a naše rodiny podporovali v tomto neuveriteľne ťažkom období. Mám naozaj šťastie, že mám takú úžasnú rodinu a priateľov. Laura: Budem ťa navždy milovať!”

Po chvíľach strachu a hrôzy konečne v bezpečí.
Futbalistu Jakuba Sylvestra s manželkou a 2-ročným synom vyhnal z Izraela útok Hamasu: Útek pred bombami Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});