Čo odkazujú Nasti prekvapení olympijskí medailisti? Stále má čo ukázať

Toto nikto nečakal! Trojnásobná zimná olympijská víťazka Nasťa Kuzminová (39) sa vracia do súťažného kolotoča. Čo na jej krok hovoria ...

Toto nikto nečakal! Trojnásobná zimná olympijská víťazka Nasťa Kuzminová (39) sa vracia do súťažného kolotoča. Čo na jej krok hovoria úspešní slovenskí športovci, ktorí rovnako ako ona majú na konte medaily z olympiád či iných vrcholných podujatí?

Fotogaléria

Matej Tóth (40): Je konkurencieschopná

Hoci sa niečo pošuškávalo, tak napriek tomu to bolo pre mňa veľké prekvapenie. Nasti držím palce a viem, že po skončení kariéry spred štyroch rokov sa naďalej venovala športu a udržiavala sa v kondícii. Mala aj tréningovú skupinu, takže je stále konkurencieschopná. Motivácia majstrovstiev Európy na domácej scéne v Osrblí je určite veľká a verím, že nás všetkých poteší po návrate svojimi výkonmi.

Matej Beňuš (35): Verím, že pôjde na olympiádu

Som milo prekvapený, ale zároveň sa teším a som zvedavý, ako Nasťa skončí na domácej trati v Osrblí pri svojom veľkom návrate. Aj keď ukončila pred štyrmi rokmi kariéru, tak určite stále športovala, takže nebude začínať od nuly. Isto si to dobre premyslela, keď sa takto rozhodla, a držím jej palce, aby ešte štartovala aj na olympiáde v Taliansku 2026. Biatlon mám rád a budem ju pozorne sledovať.

Zuzana Rehák-Štefečeková (39): Teším sa na jej návrat

Vôbec som o návrate Naste nevedela, ale úprimne ma to veľmi potešilo. Asi jej súťaženie chýbalo, ale určite nie na tej top vrcholnej scéne ako predtým, keď absolvovala všetky svetové poháre. Je to taká milá čerešnička na torte, že stále chce byť v hre, a to je super. Veľmi sa na jej návrat teším a možno sa konečne pôjdem aj osobne pozrieť do Osrblia.

Na snímke bývalá biatlonistka Anastasia Kuzminová (uprostred), manžel Daniel Kuzmin (vľavo) a prezident Slovenského zväzu biatlonu Peter Vozár.
Nasťa Kuzminová priznala: Kto má na svedomí moje životné rozhodnutie! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});