Bojovníčka Lucia alias Silent Killer o tehotenstve: Bol to šok, po pôrode ju prekvapilo niečo iné! Zoberie syna na zápas?

Usmievavá Bratislavčanka Lucia Szabová (23) má na konte titul majsterky republiky v thajskom boxe, ale napokon jej učarovala klietka.
  • Zdroj: alsz

Usmievavá Bratislavčanka Lucia Szabová (23) má na konte titul majsterky republiky v thajskom boxe, ale napokon jej učarovala klietka.

Dávate si pozor na stravu ako športovkyňa?

Naša strava bežne obsahuje veľa ovocia, zeleniny, mäso s prílohami, takže nič mimoriadne a nemusím nič kontrolovať. S partnerom jeme striedmo, neprejedáme sa, a to bez ohľadu na kariéru. Som rada, že sa stihnem najesť, nie ešte pozorovať, čo jem, a výdaj mojej energie je naozaj taký, že nepotrebujem prepočítavať kalórie.

Hospodárovú celá vzniknutá situácia mrz
Padne vám sánka: Takto ste známu moderátorku Janku Hospodárovú ešte nevideli! Zobraziť článok

Prečo by sa dievčatá mali venovať tomuto športu?

Výborný je v tom, že človek musí dokonale ovládať svoje telo, je to doslova psychohygiena, netreba príliš rozmýšľať, lebo rozmýšľanie je krok dozadu. Čistá hlava a koncentrácia len na to, čo sa deje v klietke. Aktuálne je veľmi náročné zohnať dievčatá, s ktorými by som si zatrénovala. Potrebovala by som sparingpartnerku aspoň o dve triedy lepšiu, aby som sa zlepšovala aj ja. V Bratislave sú chalani, ale ak je partner veľmi silný, nie je to dobré, ak berie ohľady, tréning mi nič nedá. A predsa, žena so ženou je najlepší tréning do zápasu.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk