Bojovníčka Lucia alias Silent Killer o tehotenstve: Bol to šok, po pôrode ju prekvapilo niečo iné! Zoberie syna na zápas?

Usmievavá Bratislavčanka Lucia Szabová (23) má na konte titul majsterky republiky v thajskom boxe, ale napokon jej učarovala klietka.
  • Zdroj: alsz

Usmievavá Bratislavčanka Lucia Szabová (23) má na konte titul majsterky republiky v thajskom boxe, ale napokon jej učarovala klietka.

Sľubne naštartovanú kariéru ste museli na čas prerušiť kvôli tehotenstvu. Bolo pre vás prekvapením a čo vám prebleslo hlavou, keď ste zistili, že čakáte bábätko - mám po kariére, alebo po materskej budem pokračovať?

Myslím si, že stále mám pred sebou sľubnú kariéru. (úsmev) Bol to šok, ktorý som však prijala, s partnerom Andrejom sa zo syna veľmi tešíme a verím, že moja športová cesta bude úspešne pokračovať.

Nezapochybovali ste ani na chvíľu, že sa vrátite do klietky?

Prvé týždne po pôrode som bola úplne pohltená synom, starostlivosťou okolo neho a nemala som ani pocit, ani myšlienky na tréningy. Vôbec ma to nezaujímalo, ale keď mal nejaké tri mesiace, už som začala uvažovať o tréningu a dnes som rada, že tam chodím, že trénujem.

Ako Zuzka v seriáli Dunaj, k vašim službám
Dcéra Henricha Krejču Hanka o hraní v seriáli Dunaj: Hanbila som sa, upokojili ma títo herci Zobraziť článok

Zaskočili vás po pôrode zmeny na tele?

Telo sa deväť mesiacov prispôsobovalo na príchod nového života a myslím, že ďalších deväť mesiacov trvalo, kým sa priblížilo po pôrode k predchádzajúcemu stavu. Prvý tréning bol veľmi opatrný, veľmi náročný, lebo som mala nejaké popôrodné zranenia, nebolo to najpríjemnejšie, ale je to za nami. Pochopila som, že nič neurýchlim, neuponáhľam, a tak som sa prispôsobila danej situácii, teraz je to všetko v poriadku. Nič netreba hrotiť, ale keď treba zabojovať, viem zabojovať.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk