Hokejový Slovan chce do českej extraligy: Odídeme, keď sa stane TOTO!

HC Slovan Bratislava stále poškuľuje po presune do českej extraligy. Udeje sa tak až vtedy, keď sa stane TOTO!

HC Slovan Bratislava stále poškuľuje po presune do českej extraligy. Udeje sa tak až vtedy, keď sa stane TOTO!

Fotogaléria

Hokejový Slovan Bratislava neupustil od myšlienky presunu do českej extraligy, s ktorou sa pohráva už dlhšie. Priznal to jeden z akcionárov belasých Pavol Hofstädter a prezradil aj, kedy reálne môže k tomuto kroku zo strany Slovana dôjsť.

"Chceme byť silní a najsilnejší na Slovensku, aby sme sa raz mohli uchádzať o pôsobenie v českej extralige. Nezbalíme sa ale a neodídeme. Jeden Slovan určite zostane v slovenskej extralige. Mohlo by to byť napríklad postúpenie Modrých krídel do extraligy. V nej by sme tiež určite hrali o prvé priečky," naznačil Hofstädter smer Slovana do budúcnosti v klubovom podcaste.

Akcionár Slovana Bratislava nechcel hovoriť o konkrétnych termínoch, ale naznačil, kedy belasí môžu o presune do českej extraligy pomýšľať reálnejšie. "Na všetko treba čas. Aby sme išli do českej ligy tak v prvom rade musíme dominovať na Slovensku. Chceme byť silní a top tu, potom môžeme uvažovať nad pôsobení v českej lige.“

Brendan Ranford v drese Slovana Bratislava.
Hokejový Slovan hlási novú posilu: Vracia sa bývalá hviezda Zobraziť článok

Slovan má teraz celkom iné starosti. Úvod extraligovej sezóny belasým vôbec nevyšiel. Prehrali štyri zo šiestich zápasov a nastali veľké zmeny v tíme. Športového manažéra Haščáka nahradil Dočekal a hlavného trénera Pardavého vymenil Ružička. Zmeny sa dejú aj v kádri, najnovšie sa vrátil Kanaďan Ranford.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk