Victoria Beckham o nevere svojho manžela: David sa mi protivil!

Anglický futbalový hrdina David Beckham (48) prezradil podrobnosti svojej manželskej krízy ktorá nastala po tom, ako bol v roku 2003 ...

Anglický futbalový hrdina David Beckham (48) prezradil podrobnosti svojej manželskej krízy ktorá nastala po tom, ako bol v roku 2003 počas svojho pôsobenia v Španielsku obvinený z podvádzania svojej manželky Victorie (49).

Fotogaléria

David a jeho manželka vždy popierali tvrdenia o afére z roku 2003, keď bývalý anglický futbalista pôsobil v Reale Madrid. Teraz o týchto časoch však otvorene prehovorili.

"Bolo to najťažšie obdobie, pretože som mala pocit, že svet je proti nám. Ak mám byť úplne úprimná, boli sme jeden proti druhému," hovorí Victoria v novom dokumente od platformy Netflix.

"Viete, až kým David nebol v Madride cítili sme, že sme spolu a spojení, mali sme jeden druhého. A to je smutné. Ani vám neviem povedať, aké to bolo ťažké a ako ma to ovplyvnilo. Bola to nočná mora," vyjadrila sa bývalá členka Spice Girls k najťažším momentom svojho života.

Vynovená NBC aréna na bratislavských Pasienkoch sa stane dejiskom piateho turnaja organizácie Fight Night Challenge.
Celebrity po piaty raz navlečú boxerské rukavice! V ringu nebude chýbať Hossa, Sulík či Priscilla! Zobraziť článok

Na otázku, či sa jej v týchto časoch manžel neprotivil, odpovedala: "Ak mám byť úplne úprimná, tak áno. Bolo to to najhoršie, čo som kedy v živote zažila."

Meno ženy, s ktorou mal byť bývalý futbalový záložník neverný svojej manželke, však dodnes nebolo zverejnené.

K celej afére sa vyjadril aj samotný David: "Bolo to prvýkrát, čo sme boli s Victoriou v našom manželstve vystavení takémuto tlaku. "Zakaždým, keď sme sa zobudili, sme cítili, že je tam niečo iné a viete, obaja sme vtedy cítili, že sa nestrácame, ale topíme."

Adam Sýkora sa v zámorí pripravuje na novú sezónu.
Útočník NY Rangers Adam Sýkora o príprave v zámorí: Farma je pre mňa dobrá cesta Zobraziť článok

Pri otázke, ako pár zvládol túto krízu sa Davidovi naplnili oči slzami, pričom odpovedal: "Neviem, neviem. Úprimne povedané, neviem, ako sme to zvládli."

"Victoria je pre mňa všetkým. Vidieť ju zranenú bolo neuveriteľne ťažké, ale sme bojovníci. Museli sme bojovať jeden za druhého a za našu rodinu. To, čo sme mali, stálo za boj," dodal.

Tréner Liverpoolu Jurgen Klopp.
Klopp núka riešenie po chybe rozhodcov: Bolo by to bezprecedentné! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});