Za poslancov zvolili aj známych športovcov! Mandát získalo týchto 7 osobností

Voliči v sobotňajších (30. 9.) voľbách do Národnej rady SR rozhodli aj o tom, že v zákonodarnom zbore budú sedieť i športové osobnosti. ...
  • Zdroj: tasr

Voliči v sobotňajších (30. 9.) voľbách do Národnej rady SR rozhodli aj o tom, že v zákonodarnom zbore budú sedieť i športové osobnosti. Vyplýva to z oficiálnych výsledkov parlamentných volieb, ktoré potvrdila štátna volebná komisia a informácií o zvolených kandidátoch na webe voľbysr.sk.

Poslanecký mandát získal opätovne bývalý tréner slovenskej futbalovej reprezentácie Dušan Galis, poslancom za Smer-SD je už od roku 2006.

Jeho bývalý zverenec v Slovane Bratislava a trojnásobný najlepší futbalista Slovenska Dušan Tittel bol v sobotňajších voľbách zvolený za stranu Hlas-SD. Ďalší z 27 mandátov Hlasu-SD patrí trojnásobnému olympijskému medailistovi v rýchlostnej kanoistike Erikovi Vlčekovi.

Národný dres Slovenska mu sadne ako uliaty.
Sagan má za sebou posledné preteky: Na záver umiestnenie v TOP 10 Zobraziť článok

Názory hnutia OĽANO bude v parlamente zastávať aj jeden z najlepších boxerov novodobej histórie Slovenska, bronzový medailista z Európskych hier i Majstrovstiev Európy boxerov do 22 rokov Viliam Tankó.

Vo voľbách kandidovali i ďalší športovci, napríklad hokejisti Juraj Mikúš či Dávid Skokan (obaja za KDH) alebo bývalý futbalový reprezentant Stanislav Šesták (Hlas-SD).

Pod žlto-čiernou vlajkou ju už v sobotu 7. októbra čaká veľkolepá premiéra.
Kráska z Oktagonu bojovala s tvrdou šikanou: Až s odstupom času mi došlo, čo sa dialo Zobraziť článok

Oficiálne výsledky volieb, ktorých víťazom je strana Smer-SD, potvrdila na nedeľnej tlačovej konferencii Štátna komisia pre voľby a kontrolu financovania politických strán. Volebná účasť dosiahla 68,51 percenta, hlasovalo 3.007.123 voličov.

Bývalá tenistka má na sociálnej sieti Instagram viac ako 125 tisíc sledovateľov.
Prvá tenistka v časopise Playboy: Bývalá hviezda dráždi úplne nahými fotkami! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});