Kráska z Oktagonu bojovala s tvrdou šikanou: Až s odstupom času mi došlo, čo sa dialo

Úsmevy dnes rozdáva na všetky strany a vyžaruje z nej príjemná energia. V detstve sa však neraz trápila a medzi rovesníkmi sa veľkej ...
  • Zdroj: instagram /@veronika.smolkova.02

Úsmevy dnes rozdáva na všetky strany a vyžaruje z nej príjemná energia. V detstve sa však neraz trápila a medzi rovesníkmi sa veľkej obľuby nedočkala. Nepríjemné obdobie vyformovalo Veroniku Smolkovú (2-2) do podoby, v akej ju poznáme teraz.

Jeden z najväčších objavov domácej scény si už čoskoro odkrúti debut pod hlavičkou OKTAGON MMA. 

Bola veľmi hravá a častokrát sa s odstupom času spätne označí ako rozmaznané dieťa. Od štvrtého ročníka až po strednú školu si však prešla nepríjemnou šikanou rovesníkov. Hoci sa od nich ničím neodlišovala, smiali sa jej za výzor a postavu.

„Hovorili mi, že som škaredá a tučná. Keď to poviem teraz, je to možno vtipné, avšak vtedy som mala dosť nízky vek na to, aby som si uvedomila, že to tak nie je,“ hovorila už pred istým časom Veronika Smolková o nie úsmevnej téme v diskusnej relácii Trochu inak s Adelou.

Hororové momenty: Rozhodcu trafilo kladivo, striekala krv! Zobraziť článok

Negatívne nastaveným okolím sa ale ovplyvniť nenechala, prospela jej zmena prostredia. Z Bratislavy sa presunula na Strednú športovú školu do Banskej Bystrice, kde si ju neskôr pod svoje krídla vzal legendárny Vladimír Moravčík.

„Až s odstupom času som si uvedomila, že pokiaľ mi niekto ubližuje, on je tým ublíženým. Ja nebudem nadávať nikomu. Som so sebou natoľko vyrovnaná, že nemám dôvod to robiť. Mám v sebe lásku a chcem skôr rozdávať radosť,“ hovorí nádejná 21-ročná bojovníčka, ktorá si svoju cestu bojovou sférou užíva plnými dúškami.

Ako sama tvrdí, v mladom veku pomerne veľa plakala. Rodáčke z Revúcej to však podľa vlastných slov ostalo dodnes. Na tréningu sa neraz z ničoho nič rozplače. Dôvod? Žiadny. Jednoducho to takto cíti a emócie zo seba potrebuje vyplaviť.

Predstavil sa na troch MS a dvoch ZOH.
Jurčov premiérový gól vo Švajčiarsku: TAKTO zariadil výhru Davosu Zobraziť článok

Od pretláčania rukou cez thajský box a kickbox sa postupne dostala až k MMA. Už na začiatku svojej profesionálnej kariéry stihla absolvovať náročnú zámorskú anabázu. V pyramíde bantamovej váhy United Fight League síce prvé kolo nezvládla, avšak zástupcov organizácie zaujala bojovým srdcom a vystupovaním natoľko, že ju do turnaja bez váhania vrátili.

Perspektívna reprezentantka populárneho banskobystrického Dracula Gymu neušla ani pozornosti OKTAGON MMA. Pod žlto-čiernou vlajkou ju už v sobotu 7. októbra čaká veľkolepá premiéra. V Bratislave si sily zmeria s nepríjemnou britskou zápasníčkou Megan Morris (1-2), ktorá doposiaľ brázdila vody mušej divízie.

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk